2777
2789
عنوان

کیا لبوبو خریدن و دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 59 پست
شلوار مبینا دندونی لبوبو نبود که

چرا .اول شیر کاکایو بود .بعدش لبوبو بود

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت نمیشه دو تاشون صورتیه🤣🤣

چن کا فالوور داری بگو دیگهههه 

تو اکسپلور میای یا نه؟

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

بچه ها چقدر طول می‌کشه عکس منتشر شه؟

۵ دقیقه کمتر بیشتر

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

زرنگیا اونقدر معروف نیستم اسمم رو بگم نمیشناسین

زهرا مندلی 

الدوز 

یاشار

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

چن کا فالوور داری بگو دیگهههه تو اکسپلور میای یا نه؟

اکسپلور میام ولی میگم که احتمالا نمیشناسین چون اصلا سبک پیجم اینطوری نیست فقط عکسه کلا ۳ تا ریلز دارم اونا هم حزف نمیزنم توش

الان من عکس لبوبوم رو خیلی وقته گذاشتم ولی نمیومده هنوز یعنی کلا نمیاد؟

میاد باید صب کنی نی نی یار تایید کنه

من خوابم میاد عکسه رو میخواستم سریع پاک کنم الان از حسابم برم بیرون دیگه عکس آپلود نمیشه؟

ن