2777
2789

تقریبا۵ساله ازدواج کردم.شوهرم کاردرستحسابی نداشت.سال اول زندگیمون بدون اینکه بمن بگه از توخونه ۲تیکه ازطلاهاورمیداره میفروشه.من بادیدن عکساش توگوشیش متوجه شدم.خیلی بهم ریختم گفتم چرا بامن مشورت نکردی توکه میدونی من چقدربهت اعتمادداشتم باهات روراست بودم خلاصه گفتم من همچین شوهری نمیخام ازاین زندگی میرم که افتاد به دست وپام معذرتخاهی که مجبوربودم قرض داشتم دگه اینکارو نمیکنم ازم فرصت جبران خواست

تاکه یکسال پیش کارتی که توش یمقدارداشتیم که داده بود من نگهدارم.بدون اینکه بمن بگه مشورت کنه ورداشته که بازم اتفاقی متوجه شدم دوباره بهم ریختم باهاش دعواکردم که تومنو بی ارزش میدونی گولم میزنی وقتی پرسیدم چیکارکردی گف یمقدار خرج کرده یمقدارم بنیت کمک قرض داده که قراره بهش برگرده.منم قاطی کردم تو زنت برات اولویت نیس بجای اینکه بدهیای خودتو بدی برامن خرج کنی به اینواون قرض میدی.البته من باورنکردم قسم خورد که راستشو گفته توچشام نگاه کردو گفت 

خلاصه تازگیااعتراف کرد که اون پولو تو یه سایت شرطبندی باخت داده وبهم دروغ گفته.من نمیدونم بااین مرد بیفکرچیکارکنم ۳۰سالشه نه کارداره نه بیمه ازایندم میترسم واقعا اینسری قصدم رفتن بود دوباره گریه التماس که بهم یه تایمی فرصت بده جبران کنم بچه هم نداریم برا رابطه هم سرده از چشم افتاده دیگه بهش اعتمادندارم

من تاالان رازای زندگیمو بکسی نگفته بودم ولی اینسری انقدر روم فشاربود هم بمادرم گفتم هم به مادرشوهرم چون خیلی بم تیکه مینداخت

ولی الان پشیمونم که اونارو درجریان گذاشتم که بااینکار دحالتشون بیشتر میشه و دیدشون بهمون منفی میشه

ببخشید طولانی شد

شمابودی چیکار میکردی؟

من کجا رفتارم اشتباه بوده؟

منکه میگم کاش ازهمون اول سلیطه بازی میکردم خانوادشو درجریان میذاشتم تاانقدر دورونداره

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه کار نداره منبع در امد و پس اندازتون از چیه؟؟؟؟ از این به بعد طلاها و کارتا رو بذار پیش مامانت قایم کن تو خونتون قایم نمن

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

عزیز زندگی منم تا حدودی همینطور بود 

من دیدم کاری ازم برنمیاد . دست به دعا شدم. توصیه کیمیا آیت الله نخودکی رو انجام می‌دادم و نماز غفلیه میخوندم و روزی حلال میخواستم

خودمم کار می‌کرد. کارهای هنری و این چیزها. تا اینکه خدا خواست و کار خودم درست شد استخدام شدم. ولی شوهرم همچنان به همون کارهاش ادامه می‌داد. باز دعا و توسل شروع کردم و از خدا خواستم. 

حود شوهرمم انگار سرش خورد به سنگ و شکرخدا کارش درست شد

من دوتا بچه داشتم و سختم بود جدایی  . 

شما بچه نداری و قضیت فرق داره. ولی خوب این تجربه من بود

ولش کن برو جوونی هنوز شانس داری این دفه با یکی ک وضعش خوب باشه برو

خیلی شکستم این چندسال

همو دوسداشتیم ولی الان ازچشم افتاده

فقط یه مشکلیم دارم اینکه نسبت تقریبا فامیلی داریم میترسم شرایط طلاق سخت باشه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
اه شوهر منم‌همچین کاری کرد ۴۰‌تومن گذاشت سایت شرط بندی ی ماه‌تمام گشنه موندیم‌رسما

وقتی فهمیدی چیکار کردی؟

خیلی بده ادم اعتمادش ازبین میره

خیلی شکستم این چندسالهمو دوسداشتیم ولی الان ازچشم افتادهفقط یه مشکلیم دارم اینکه نسبت تقریبا فامیلی ...

بیو همین نی نی سایتتو بخون تو حق داری شاد زندگی کنی

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
من باشم جدا میشم،بچه هم نیس ک بهونه بیاری،این شوهرت آدم بشو نیس،وگرنه پنج سال زمان کنی نیس از عمرت ک ...

خانوادم خیلی اهل حمایت نیستن مادرم میگه درست میشه

ولی من جوونیم نابود شد مثل خاهر وبرادر شدیم توخونه باهم