2777
2789
عنوان

متاهلا بین دوراهی موندم شمابودید چیکار میکردید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 3366 بازدید | 188 پست
عزیزم فوری طلاق بگیر رفتارش مثل معتاداست که یه چیزی یواشکی برمیدارن یامعتاد قماره یا مواد زیرنظربگیر ...

چجوری مدرک جمع کنم گوشیش رمزداره چیکارکنم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین‌ عزیزم دروغگویی واقعا توجیه نداره. ولی متاسفانه این‌ پنهان کاری تو اکثر آقایون هست .وقتی هم دستشون رو میشه برای اینکه تشنج بیشتر نشه هی قسم و آیه دروغ میخورن .یعنی تو این موقعیت ها بیشتر شبیه بچه های ۱۰ ساله رفتار میکنن تا یه آدم‌ بزرگسال بالغ .اگه همسرت و دوست داری زندگیتو دوست داری سعی کن اصلاحش کنی اگه نشد بعد به جدایی فکر کن .ببین همسرت میره کار ویزیتور پخش دارو یا نماینده علمی تو شرکت های دارویی یا آرایشی بهداشتی. برو تو گوگل بزن ای استخدام .مثلا نماینده علمی تهران یا هر شهر دیگه که هستین .حداقل بیمه داره .بیمه تکمیلی داره حقوقش هم زیر ۲۰ نیست شاید بالاتر هم بگیره .سر و کارش با پزشکان و داروسازها و داروخانه هاست .هم کلاس کاریش حفظ میشه هم افتادن تو اون‌محیط باعث میشه خط فکریش عوض بشه و شاید از شرط بندی هم فاصله بگیره .خودت هم اگه بالای دیپلم هستی میتونی اقدام کنی بری دنبال همین کار .هم سرگرم‌میشی هم بیمه تامین اجتماعی و حقوق داری که برای خودت پس انداز کنی .

منم شوهرم مث این خانم هی کار عوض میکنه و جایی موندگار نیست الانم بیکاره سابقه اعتیاد هم داره که بزور ...

ببین عزیزم خودت جواب خودت و دادی ‌.یه درخت میوه رو  یه سال صبر میکنن بار بده ، نداد خاکشو کودک  و عوض میکنن دوباره صبر میکنن بار نداد بازم صبر میکنن ولی وقتی همه کار میکنن و اون درخت بازم بار نمیده و حاصلی نداره کلا قطعش میکنن .اگه شما همه تلاشت و کردی و نتیجه نگرفتی حتی مشاوره رفتی و ...پس بهتره درختی و که هیچ حاصلی برات نداره رو کلا از زندگیت قطع کنی .شوهر استارتر ۱۰۰ هیچ از شوهر شما جلوتر هست ..شما هیچ نکته مثبتی تو شوهرتون  طبق حرفهای خودتون ندارین .بیکار معتاد دروغگو بی مسئولیت عصبی فحاش بد دل وقت نزاشتن طلبکار درک نکردنت، حامی نبودن دیگه امید این زندگی چی میتونه باشه واقعا؟؟؟؟؟میتونم بپرسم علت اینکه این زندگی هنوز برقراره چیه ؟با توجه به استقلال مالی و شغلی خودت ب ام سوال شد .

یواشکی کنارت که هست مزشو نگاه کن زیرچشمی

با اثر انگشت بازمیکنه

البته بپرسم میگه ضایع بازی درنمیاره

ولی خب من نمیخام حساسیت نشون بدم

که بیشتر حواسشو جمع کنه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
ببین‌ عزیزم دروغگویی واقعا توجیه نداره. ولی متاسفانه این‌ پنهان کاری تو اکثر آقایون هست .وقتی هم دست ...

من فعلا نمیدونم چه مسیری انتخاب کنم فعلا یمدت میخام تماشاکنم ببینم چیکارمیکنه

ویزیتوری قبلا رفته علاقه هم داره چنچا برای کار رزومه فرستاده فعلا خبری نیس

عزیزم علایم اعتیادش چی بود چجوری فهمیدی اعتیادشو؟خیلی خوبه خودت شاغلی از حقوق خودت برازندگی خرج میک ...

حق داری واقعا این کاراشون مث خوره عمر و جونیت میخوره منکه داغون شدم پشیمونم ک چرا چن سال پیش نرفتم 

حق داری واقعا این کاراشون مث خوره عمر و جونیت میخوره منکه داغون شدم پشیمونم ک چرا چن سال پیش نرفتم

منم میگم کاش همون اول تموم میکردم

اگ میبینی اهل پنهان کاری الکی میرع بیرون ب بهانه های مختلف دیر میاد

اکثرابیرونه نمیشه فهمید