2777
2789

کاری میکنن من قهر میکنم و رابطمو کم میکنن

بزوور میان میبرن خونشون و خب انتظار دارن همه چی تموم شه ولی من هنوز ناراحتیم از بین نرفته

بازم به فاصله گرفتن ادامه میدم بعد میگم وایی روانی ای ما که گفتیم ببخشید فراموش کن گذشته رفته

تا حالا یبار عقد کردم با دلخوری

یبار عروسی کردم با دلخوری

یبار بچه دار شدم با دلخوری

هررر خوشی داشتم کوفتم کردن و الان چون سوژه ندارن آرومم تا چیزی بشه دوباره فتنه هاشون جوونه میزنه

چرا باید ببخشم خبببب

نگین نرو چون میگم بزوور میبرن من نمیخوام برم

از اول خواستم فاصله رو حفظ کنم هرروز میومدن میگفتن ما صمیمییی هستیم ما خونگرمییییم تو باید با ما احساس نزدیکی کنی

انقدر گیج شدم حد نداره خیلی سخته بری یجا ۲ساعت بشینی عادی برخورد کنی وقتی میدونی طرف ازت بدش میاد و پشت سرت به بقیه میگه محل ندین بعد خودش میاد بوست میکنه

من چیکار کنم

در همسایه رو میزنن میان بابا بچه رو میبرن میگن دوسش داریم

دوسش داشتین چرا وقتی به اون نوتون سرویس طلا و اون همه اسباب بازی خریدین یادتون نبود اینم نوه شماست،میگن همه چیو تو پول نبین

خب تو چی ببینم

وقتی یه بچه تولدشه بقیه محبتشونو با هدیه نشون میدن شما با اون همه ثروت دست خالی میاین

انگار خانواده شوهر منم گفتی.  اینها رو باید مقابله به مثل کرد 

هر اشغالی برای تولد اوردن مثل همون براشون برد 

تیکه انداختن تو لحظه جواب داد  اصلا نباید بزاری خشم روی خشم جمع بشه

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

انگار خانواده شوهر منم گفتی. اینها رو باید مقابله به مثل کرد هر اشغالی برای تولد اوردن مثل همون برا ...

چون شوهرم میگفت مامانم عادتشه چیز ارزون بخره فقط با تو اینجوری نیست باهاش خوب بودم بعد یه مدت یبار بجای کادو گرون یه روسری ارزون بردم که از کادوهای خودش خیلی سرتر بود

کللل فامیلشونو پر کرده بود به من آشغال آوردن

به شوهرم تومار نوشته بود که زنت نباید میخرید تو خودت باید میرفتی یچیز در شان من میخریدی

دیگه براش هیچی نخریدم

اونم برای بچم هیچی نمیخره و نمیزاره شوهرشم بخره

یعنی یه چمدون سوغات میارن یه عروسک به بچم نمیدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتی نگیم نرو 

اما من بازم میگم اختیار هر ادمی دست خودشه

برای بچه های منم همین بودن اما اون نوه ریخت و پاشی میکنن که بیا و ببین 

من و همسرم جفتمون شاغلیم و جدای شغل یه کار مشترک دیگه هم داریم یعنی حتی یه سر سوزن بهشون احتیاج نداریم

اما این فرق گذاشتن برام قابل هضم نیست چون نشون میده محبت قلبی ندارن

چون شوهرم میگفت مامانم عادتشه چیز ارزون بخره فقط با تو اینجوری نیست باهاش خوب بودم بعد یه مدت یبار ب ...

به نظرم هر چی کمتر بیارن راحت تری.  چون تو هم قرار نیست براشون چیزی ببری.   از طرفی کمتر بیارن زبونشون کوتاه تر هست 

بعد هم به شوهرت می گفتی ببین مادرت ارزون بودن کادو رو نشونه بی احترامی می دونه پس چطوری برای من چیز ارزون می اورد؟؛

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

گفتی نگیم نرو اما من بازم میگم اختیار هر ادمی دست خودشهبرای بچه های منم همین بودن اما اون نوه ریخت و ...

دقیقا همینطوره منم درامد دارم و برای بچم کم نمیزارم

دخترمو بردنی خودم نرم؟شما چند وقت یکبار میری؟

اینا چون زبانن به بچم محبت میکنن و بیرون میبرن دخترم خیلی دوست داره بره

واسه دخترشون میخرند طلا .

چون طلا واسه دخترشونه نه داماد.البته اگر زرنگ باشه .

واسه بچه شما نخریدند طلا واسه همونه .طلا مال عروسه .عروس هم دختر مردم .

ارث هم مساله است .

به پسر شاید خانه دادند و اینا .

و ارث پسر دو برابره .

کلا ما تهرانی ها هم واسه عروس طلا میگرفتیم.چون میگفتیم پس انداز مرده .ولی به مرور طلا را زن میگرفت .مهریه هم باهاش .داماد هم از اون ور .توقعات بالا دارند .اخرش طلاق .دیگه ازدواج کم شده 

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

واسه دخترشون میخرند طلا .چون طلا واسه دخترشونه نه داماد.البته اگر زرنگ باشه .واسه بچه شما نخریدند طل ...

به دخترشون ماشین و پول رهن خونشونو دادن به پسر هیچ

گفتن ارث رو قراره مساوی بین دختر و پسر تقسیم کنن ولی بعید میدونم دلشون بیاد به پسرشون چیزی بدن

به دخترشون ماشین و پول رهن خونشونو دادن به پسر هیچگفتن ارث رو قراره مساوی بین دختر و پسر تقسیم کنن و ...

فهمیدم .این هم عین فامیلای من .

خودت را بکش ازشون کنار .من که گفتم به نام دختر در میاد .

اخر این زندگی خواهرشوهرت فکر کنم مصیبته .

فامیل ما همه چی واسه دخترش گرفت .

اخرش داماد گفت خونه هم بدید .که دیگه دخترشون جدا زندگی میکنه .طلاق نگرفته 

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

دقیقا همینطوره منم درامد دارم و برای بچم کم نمیزارمدخترمو بردنی خودم نرم؟شما چند وقت یکبار میری؟اینا ...

ما داستانمون فرق داره کلا کاتیم🤦‍♀️  

ما در حد این رفتارا فقط نبود کلا میخواستن من نباشم🙄

دلشون میخواست شوهرم جلوشون بهم بی احترامی کنه بی محلی کنه ،مستقیم میگفتن چرا زنو بچت میبری مسافرت چرا اینقدر بیرون شام میخورین چرا برای زنت اینو هدیه گرفتی...

از شهرشون رفتیم اما خب در حد تماس گرفتن همسرم با مامانش