2777
2789
عنوان

متاهلا بین دوراهی موندم شمابودید چیکار میکردید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 3601 بازدید | 190 پست
خیلی حرف زدم کم اوردم از خودم بدم میاد حرفامو عملی نمیکنم چون قسم خورده بودم چیزدیگه ای باشه من میرم ...

زنا میتونن مردا رو تغییر بدن

تشویقش کن یه کاری پیدا کنه

نصیحتش کن. بی پولی و بی کاری همه چی با خودش میاره. کار داشته باشه درست میشه. و خودت کنترلش کن. پولایی که دارین تو یه کارتی یا حسابی که مال خودت بلشه نگهش دار. طلاهاتم از دسترسش خارج کن. نزار به قمار یا ولخرجی معتاد شه. دیدم این نوع مردا درست شدن و حتی مایه دارن. زن و مرد باید دلسوز هم باشن . تلاش کنن زندگیشون جلو ببرن نه نابود کنن

اون چی پشیمون بود؟بچه داری؟

ی کاری کردم شرمنده منو بچمون بشه مامانم خورد و خوراک میرسوند میخوردیم با دخترم جمع می‌کردم شام نمیدادم

دارو های دخترمو خودم گرفتم قایمکی اون شرمنده شد ک نتونسنه بخره 

آره ۳سالشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره درست میشه نگران نباش شوهرمنم گاهی از اینکارا کرده منم‌زنگ زدم مادرش گفتم گفتم بیا پسرتو جمع کنول ...

وقتی خانوادش فهمیدن چیکارکردن؟

من از مادرش خواستم به پسرش نگه که بهش گفتم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
نگا هیچوقت از یاد آدم نمیرهشوهر من ماشینمون فروخت گذاشت شرکت هرمی و از بین بردسرمایه مغتزشو گذاشت ار ...

کاملا درسته

ولی ارز دیجیتال خداییش بعضیا خیلی حرات دارن بدون هیچ شناختی وارد میشن

وقتی خانوادش فهمیدن چیکارکردن؟من از مادرش خواستم به پسرش نگه که بهش گفتم

هیچی ی سراومد خونمون حرفی نزدیم رفت🤣آدمای ب درد نخورین

نه من پیش شوهرم زنگ زدم با گریه به مامانش گفتم

خواستم قشنگ شرمنده شه چون بار اولش نبور

پس انداز مخفی داشته باش و اصلا بش نگو حتی اگه طلبی چیزی داشت هم بش نده بذار خودش جور کنه

نه خودمو میکشم عقب دبگه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

شرطبندی؟

قمار اعتیاد اوره جانم

جدا شو چون این درست بشو نیست

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چرا دید بقیه نسبت ب شما‌منفی بشه عزیز؟؟ گاهی لازمه خانواده ها بفهمن .. کار‌خوبی کردی. 

ببین فقط بهت بگم مردی ک سرکار‌نمیره ب‌درد نمیخوره. همین . عمر تو تلف نکن اگر سرکار‌نمیره و ومسولیت پذیز نیس

parasoo1989@
وقتی فهمیدی چیکار کردی؟خیلی بده ادم اعتمادش ازبین میره

تو رو خدا تا بچه نیاوردی جدا شو منم از. شوهرم میخپاستم جدا شم التماسم کرد نذاشت عپضی منو گیر انداخت تو زندگی بعد پولمو بالا کشید میگفت برو طلاق بگیر دیگه برای رفتن دیر بود بعدشم بچه دار شدم 

زنا میتونن مردا رو تغییر بدنتشویقش کن یه کاری پیدا کنهنصیحتش کن. بی پولی و بی کاری همه چی با خودش می ...

یدونین من این ۵سال از خودم گذشتم از پوشیدنم گشتنم به معنای واقعی کنارش بودم دلسوزش بودم قناعت کردم

از پس انداز خودم دادم 

دلم میسوزه میبینم اینا یطرفست توچشمای من نگاه کرد قسم دروغ خورد منو نادیده گرفت از ذهنم نمیره دلم صاف نمیشه باهاش

ی کاری کردم شرمنده منو بچمون بشه مامانم خورد و خوراک میرسوند میخوردیم با دخترم جمع می‌کردم شام نمیدا ...

بنظرت من چیکارکنم شرمندم شه