2777
2789
عنوان

متاهلا بین دوراهی موندم شمابودید چیکار میکردید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 3601 بازدید | 190 پست
متاسفانه زندگی با فردی که پنهان کاری میکنه فایده نداره، اصلا بچه نیاری هاااا

نه نمیارم خیلی دوستداشتم زود بچه بیارم ولی شکرکه بااین وضعیت ندارم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
وقتی فهمیدی چیکار کردی؟خیلی بده ادم اعتمادش ازبین میره

اینقد داغون شدم انگار آب داغ ریختن رو سرم یک ماه تمام غر زدم

از اون ب بعد برا خودم پول پس انداز میکنم میدم سکه سوتی بهش‌نمیگم البته ۲تا ۲۰۰ سوت گرفتم بیشتر از این‌نمیشه😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی فهمیدی چیکار کردی؟خیلی بده ادم اعتمادش ازبین میره

نگا هیچوقت از یاد آدم نمیره

شوهر من ماشینمون فروخت گذاشت شرکت هرمی و از بین برد

سرمایه مغتزشو گذاشت ارز دیجیتال و به باد داد

من بعد چند سال یادم میاد حالم خراب میشه. به سختی ماشین خریدیم و الان ساینا داریم. میگم الان حقمون ماشین مدل بالا بود و با کارهای این مرد هی عقب گرد کردیم. ولی خوب چه میشه کرد

زندگیه دیگه . این بنده خداها هم مثلا به امید پیشرفت انجام دادند ولی خوب عقل ندارند متاسفانه 

به مامانش که خوب کردی گفتی ولی مامانتو نمیگفتی بهتر بود غصه میخوره نمیدونم یه فرصت به خودشو خونوادش ...

خیلی روم فشاربود نتونسم تحمل کنم مامانم خیلی غصمو خورد فداش شم

والا چنوقته دنبال کاربهتره جور نشد دوبار فرصت دادم بااینبار میشه ۳بار

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
خانوادم خیلی اهل حمایت نیستن مادرم میگه درست میشهولی من جوونیم نابود شد مثل خاهر وبرادر شدیم توخونه ...

بهتره جدا شی،اون تک درست میشد تو این پنج سال درست میشد،پنح تا ۳۶۵ روز حساب کن،زمان کمی نیس 

خانوادم خیلی اهل حمایت نیستن مادرم میگه درست میشهولی من جوونیم نابود شد مثل خاهر وبرادر شدیم توخونه ...

آره درست میشه نگران نباش شوهرمنم گاهی از اینکارا کرده منم‌زنگ زدم مادرش گفتم گفتم بیا پسرتو جمع کن

ولی زندگی درست میشه دلتو روشن کن

شوهرتم از بی عقلی اینکارو کرده انگار خودشو گم کرده

راه رو بهش نشون بده روش پس انداز یاد بده بهش

اگه کار نداره منبع در امد و پس اندازتون از چیه؟؟؟؟ از این به بعد طلاها و کارتا رو بذار پیش مامانت قا ...

بعداون اتفاق طلاهام خونه نمیذارم 

تواین چنسال کار موقت رفته اومده بیرون خانواده ها کمک کردن اسنپ از اینجور چیزا

بعداون اتفاق طلاهام خونه نمیذارم تواین چنسال کار موقت رفته اومده بیرون خانواده ها کمک کردن اسنپ از ا ...

پس انداز مخفی داشته باش و اصلا بش نگو 

حتی اگه طلبی چیزی داشت هم بش نده بذار خودش جور کنه

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
زندگی با مرد بی مسوولیت بی فکر که اصلا برای آینده برنامه ای نداره واقعا سختهنمیدونم کار درست چیه ک ش ...

خیلی سخته همش باید نگران باشم نکنا خطایی کنه

پیگیر کاره جاییی فعلا اوکی نشده

من خودم مردم.در هر صورت هر دو بار رو اشتباه رفته. نباید قمار میکرد یا طلاهای شمارو دست میزد. این یه ...

خیلی حرف زدم کم اوردم از خودم بدم میاد حرفامو عملی نمیکنم چون قسم خورده بودم چیزدیگه ای باشه من میرم ولی بازموندم و اون منو بدتر ضعیف میدونه

بعنوان یه مرد بنظرتون میتونه تغییرکنه؟

عزیز زندگی منم تا حدودی همینطور بود من دیدم کاری ازم برنمیاد . دست به دعا شدم. توصیه کیمیا آیت الله ...

خداروشکر زندگیت افتاده روروال

ولی زن داغون افسرده میشه این وسط

منم نمیدونم چیکارکنم نه میخام بمونم هم میترسم برم

بیو همین نی نی سایتتو بخون تو حق داری شاد زندگی کنی

😥🥺خیلی شرمنده خودمم

اینقد داغون شدم انگار آب داغ ریختن رو سرم یک ماه تمام غر زدماز اون ب بعد برا خودم پول پس انداز میکنم ...

اون چی پشیمون بود؟بچه داری؟

نگا هیچوقت از یاد آدم نمیرهشوهر من ماشینمون فروخت گذاشت شرکت هرمی و از بین بردسرمایه مغتزشو گذاشت ار ...

اخه پیشرفتی که ازراه حرام باشه به چه دردمیخوره

منم اصلا ازدهنم نمیره دلم باهاش صاف نمیشه