2777
2789
عنوان

خانمای بچه دار به دادم برسین

195 بازدید | 27 پست

وقتی منو میبینه گریه و نق میزنه تو اتاق تنها میذارمش ساکت میشه امروز گذاشتمش پشت در واحدخونه مامانم ساکت ساکت شد و حس کنم یکم ترسیده بود چون با مردمک باز اینور اونورو نگاه میکرد ۴ ماهشه.

روانیم کرده بخدا ۳ شبه که ساعت ۳ و نیم نصف شب مبخوابه و یکم مونده به ۶بیدار میشه. بدم میاد ازش چون به بیخوابی تکانشی میشدم از قبل الان بدتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امنیت بهش بده متوجه میشه عصبی 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
4ماهشه؟؟قطعا کولیک داره شاید هم‌ گرمشه نوزاد که الکس بس قراری نمیکنه

نه بابا کولیکی نیست ، خودش چون گرماییه محیط همیشه روبه خنکه . تو بان.وج هم نمیخوابه کنارم میخوابه تشک نرم و پشمی هم زیرشه. کاش من بمیرم و خلاص بشم

وقتی تنهاش میذاری بچه میترسه تورو که میبینه یادش میوفته چشه😂😂😂سیر میشه با شیرت؟ نفخ نداره؟

شیرخشک میخوره نه بابا شیشه شیراش اونت و هی اور شی هس. همیشه آروغشم میگیرم

حتما میترسه که ساکت میشه. بچه ای که مشکل نداشته باشه شبا راحت میخوابه. حتما یه چیزیش هست. یا رفلاکس. یا دل درد. یا گرسنه. یا داره لثه سفت میکنه. دختر من ۴ماهگی لثه هاش داشت سفت میشد اذیت میشد. 

وای منم دیگه میخوام از دست دوساله م سرمو بکوبم ب دیوار

پرده رو از چوب پرده کنده دکمه کولر رو روزی هزار بار خاموش‌روشن میکنه تلویزیون رو میخواد از رو دیوار بندازه پایین قایمکی تو خونه جیش میکنه دست ب شعله گاز میزنه       عاصی شدم دیگه