2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 36012 بازدید | 795 پست
چون والدین الان موقع بچگیشون کمبود احساس کردن الان از اونور بوم میوفتن اکثرا اینم اشتباهه. این بچه ه ...

حرفت درسته ولی 

یه جاهایی فک نکنم چ سختی بکشن مثلا تهشم بهترین جا ازدواج مبکنن مثلا همسایه ما پدرش براش ماشین خرید دانشگاه رفت تهش با استاددانشگاه ازدواج کرد الانم امریکا چ سختی مثلا بکشن 

درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدم‌های سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بی‌معرفت،دورو، پرحاشیه و ‌...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت  نذارید  تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید  آدم دورو  مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی  آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون  نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون  نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن  منم دعا کنید برسم به  پیمان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالی چند جفت کفش و چند دست لباس بیرون میخوانمجبورم از خرجای خودم و شوهرم بگذریم تا اینا کمبودی حس نک ...

ما هم همینیم و پسشونم بر نمیاییم

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

به بچه هاتون حد و اندازه یاد بگیرید ، همیشه هم نباید سکوت کرد بچه اینطوری قدرت درک و شعورش از بین می‌ره و تو زندگی همیشه میگه باید فلان کار یا چیزی که من میگم بشه که اینطوری خودشون تو زندگیشون صدمه میبینن، بچه عزیزه عزیزم ولی تربیتش عزیزتر

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

از نظر روانشناسی اشتباهه..چون بزرگتر که بشن خواسته هاشون بزرگتر میشه مثلا فلان ماشین فلان گوشی گرون قیمت..بعد شاید واقعا نتونید بخرید اون وقت کا بچتون سرخورده میشه..یا حتی تو زندگی خودش بعد ازدواج شاید خیلی از چیزا رو شوهرش نتونه براس تهیه کنه اونوقت که کارش به طلاق میکشه..همه چیز متعادلش خوبه باید یاد بگیره بفکر شما. هم باشه..چنین بچه ای فقط بفکر آسایش خودشه .شما پیر هم بشین میگه برو خونه سالمندان‌ من تحمل نگهداری و سختی ها تو ندارم

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤
اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

خب بگو نه نمیشه

من هرچی دخترم بخواد میتونم براش بگیرم ولی نمیگیرم تا بدونه همیشه قرار نیست هرچی میخواد سریع بدست بیاره

همسر-مادر-پزشک

اره قبول دارم بچست نمیفهمه فرق کیفها رو۰ ولی ده سالشهکم کم از شش سالگی بهتره یاد بگیره در عوض هر چیز ...

ولی الان قدیم نیس بچه ها فرق دارن

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

حرفت درسته ولی یه جاهایی فک نکنم چ سختی بکشن مثلا تهشم بهترین جا ازدواج مبکنن مثلا همسایه ما پدرش بر ...

این میشه شبیه کارتونای والت دیزنی که فقط تا قسمت بهم رسیدن و به خوبی و خوشی باهم زندگی کردن با ما به اشتراک میذارن از بقیه زندگیشون اطلاعاتی در دست نیست😄

همه آدما تو زندگیشون چالش دارن اصلا فلسفه زندگی انسانی چالشه. هرکس باید قبل از مرگ درمواجهه با این چالشا یه فرکانسی رو پر کنه. اینکه از جزئیات زندگی و بدبختی هاشون خبر نداریم معنیش این نیست که خیلی خوشبخت و بی دغدغن

حرفت درسته ولی یه جاهایی فک نکنم چ سختی بکشن مثلا تهشم بهترین جا ازدواج مبکنن مثلا همسایه ما پدرش بر ...

این میشه شبیه کارتونای والت دیزنی که فقط تا قسمت بهم رسیدن و به خوبی و خوشی باهم زندگی کردن با ما به اشتراک میذارن از بقیه زندگیشون اطلاعاتی در دست نیست😄

همه آدما تو زندگیشون چالش دارن اصلا فلسفه زندگی انسانی چالشه. هرکس باید قبل از مرگ درمواجهه با این چالشا یه فرکانسی رو پر کنه. اینکه از جزئیات زندگی و بدبختی هاشون خبر نداریم معنیش این نیست که خیلی خوشبخت و بی دغدغن

درد دخترم ب جونم امسال میره پنجم از کلاس دوم با یه کیف میره

اصلااااااااا تا بحال بم نگفت لباس براش بخرم‌

کفتم کیفتو دیگه تعویض میکنم با اصرار قبول کرد

فقط گف اگع نیشه لطفا سینامارول بگیرم

درد دخترم ب جونم امسال میره پنجم از کلاس دوم با یه کیف میرهاصلااااااااا تا بحال بم نگفت لباس براش بخ ...

پس چرا  وقتی  داماد برای  دخترتون  خرید  نکنه  بهش میگید  شوهرت  گدا  صفت   است  و   مرد  زندگی  نیست؟؟؟؟  

چرا داماد  ایده آل   دامادی  است  که  مثل  ریگ  برای عروس  پول  خرج کنه؟؟