2777
2789
عنوان

تجربیات استفاده از رحم اجاره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 57268 بازدید | 207 پست
خدا بخواد میگیری من خودم رحم اجاره شدم خیلی ولی سخته الان تو ماه پنج بارداریم

ی عده در مورد رحم اجاره جوری حرف میزنن انگار خودشون خیلی  مثلا خوبن رحم اجاره نه محتاج و معتاد و خلاف کار نیست  کسی که رحم اجاره میده جونش رو میزاره بابت اینکار روزانه ۳تا امپول و ۴تا امپول کار هر کسی نیست دوتا از شکم‌دوتا از  باسن هر۱۲ساعت شیاف پروژسترپن و شیاف قرص ها  انتقال جنین انقدر درد ناک و سخته ۱۴روز مراقبت کمر درد شکم درد هیچ زنی بدهکار کسی نیست  این درد هارو تحمل کنه اونایی که میگین رحم اجاره فلان بود بهمان بود بیخود میکنن از بیشعوری خودشونه که حرف مفت میزنن نوش جون هرکسی که پول اصافی تر بتونه بگیره واز حق خودش دفاع کنه

ازخون جوانااان وطن لاااله دمیده🥀از قامت سرو قدشان سروها خمیده خدا سروها خمیده🖤🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی هستم متاهل با سابقه موفق رحم اجاره مجدد رحم میدم بدلیل نیاز شدید مسکن مشکل نفقه هم توافق میکنیم در صورت دوقلو بودن پنجاه درصد به مبلغ هم نفقه هم نوزاد اضافه میشه 

کسانی که وضع مالی عالی دارند تماس بگیرند برای مشاوره و کنجکاوی تماس نگیرین که برخورد جدی میشه

09375861404

خانمی هستم متاهل با سابقه موفق رحم جایگزین با اولین انتقال مثبت شد و نوزاد و سالم تحویل خانواده‌اش دادم مجدد رحم میدم مشکل شدید به مسکن دارم لطفاً عزیزانی که وضع مالی عالی دارند و می‌تونن مشکل منو حل کنند و ساپورتم می‌کنند تماس بگیرند همه مراحل قانونی انجام می‌شه رحم فقط به روش ivf انجام میدم کسانی که جنینهاشون فریز شده است تماس بگیرند09200742711

از آشناهای ما کرد 

دو قلو هم هست

به کسی نگفتن 

ولی ما فهمیدیم

با اینکه فردا به بچه میخوای بگی یا نه کنار بیا

و اگر نه باید سفت و سخت مراقب باشی 

هیییییچکسی نفهمه حتی خانواده

این آشنای ما حتی به خواهرش نگفته

ترسیده که فردا فامیل به بچه بگن