2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 42205 بازدید | 880 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

البته جامدادی ۳۵۰ تومنی جامدادی ارزونیه واقعا ، الان جامدادی خوب ۴،۵ تومنه 

دختر من هنوز سه سال نداره همش میگه بخر بخررر بخرررر

اینو ندارم اونومیخوام 

من وباباش مقاومت میکنیم ولی اماااان از عمو ودایی ومامان بزرگاش 

همین هفته پیش برلش دوچرخه خریدن درحالی که حتی نمیتونه خودش سوارش بشه 

الان اونا رو بیشتر از ما دوست داره هیچیم نمیشه بگی ناراحت میشن

من رفتم بهترین رو واسه دخترم گرفتنم غر هم میزد و ناراضی بود .بعد یه مادر اومده بود خودش فقط چند ملیون خرج ژل های صورتش بود ولی واسه بچه چیز به درد بخور نمی گرفت بچه اش چنان احترام میذاشت و تشکر می کرد .هر چه قدرم واسه بچه از خودت بگذری قدر نمی‌دونه اگه قدر شناس نباشع

اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

فکر نمیکنی با سکوت شما پرتوقع هم میشه ؟ شما سکوت میکنی اونم کار خودشا میکنه

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

کلا تعادل داشتن توی همه بخش های زندگی چیز خوبیه

در کنار ابنکه نباید اجازه بدیم بچه ها با حسرت و نگرانی مالی بزرگ بشن، وظیفه داریم الویت بندی و مدیریت پول و مسیولیت پذیری رو هم بهشون یاد بدیم

من حتی اگر هیچ محدودیت مالی هم نداشته باشم باز اجازه نمیدم بچه ام هرچی دلش خواست رو بدون هیچ شرطی برداره

مثلا قبل از خرید رفتن از بچه ها بخواید وسایلی که دارن رو بررسی و کردن و یه لیست خرید برای خودشون تهیه کنن از چیزهایی که ندارن

بهشون بگید میتونی مثلا سه قلم وسیله رو که از پارسال داری رو باز بخری

بعد بهش بگید که این مقدار پول رو در نظر گرفتید برای خریدش باهم برنامه ریزی کنید برای خزید و کمکش کنید متناسب با اون بودجه انتخاب کنه، از اون ور بوم نیوفتید و باز اجازه بدین چند تا قلم وسیله فانتزی هم برداره