2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 41689 بازدید | 867 پست

۲۲سالمه از ده سالگی تا ۱۸سالگی دوتا کوله گرون خردیم فقط

که الان دومی اونقدر نو و سالم هست خواهر کوچیکم استفاده می‌کنه به شدت سر لوازمم حساسم

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور/دانشجو/70کیلو/ورزشکار😅                      1405 بهمن پایان کارشناسی/معلم/مشاور/ورزشکار 🥰            1406بهمن معلم رسمی/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

خدا حفظش کنه عزیزم

ممنون عزیزم . سلامت باشی 🌸🙏

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه تا دانش آموز دارم دوتاشون ابتدایی واصلا همچین رفتاری ندارن .راستش مقصر خودتون هستین وقتی کلا دست بچه رو باز میزارین دیگه همین میشه .بزرگتر هم بشه باید منتظر چیزهای بزرگتر باشین.به بچه ها حدوحدود ویاد بدین تا در آینده دچار مشگل نشن

اتفاقا اونایی که پولدارن اهل تجمل نیستن بیشتر پولشون رو خرج سرمایه گذاری میکنن که از پول پول در بیار ...

اینو هر آدمی نفهمه خیلی ساده هست.

حرف منو اکثرا نفهمیدن ک عجیب هم نیست.

بله، اما قرار نیست از همه چیزش زده بشه_امسالم یه مقدار دستمون تنگهکیفشو چند سال پیش گرون و جنس خوب خ ...

آفرین 

امیدوارم همیشه بهترینا در انتظارتون باشه 

من قصد بدی از حرفم نداشتم 

حرفم چیز دیگه ایه ک متاسفانه خیلیا متوجه نشدن 🙏

اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

ببخشید ولی شما نتونستید مفهوم زندگی رو برای این بچه جا بندازید. همین دوره زمونه هم خیلی بچه ها هستن که سازگارن. از هر چیزی گرون و شیک ترینش رو برداشتن که نشد زندگی. کاش پدر و مادرها بتونن برای بچه ها از همون اول جا بندازن که این کیف و جامدادی و قمقمه و اینا چیزی نیست. اصل کاری اون درس و سواد یاد گرفتنه. آموزش و پرورشم که کمکاری کرده و نتونسته کمکاری پدر و مادرها رو حداقل اون جبران کنه

من قیمت ندیدم دولتی حق نداره پول بگیره کلاس چندمه

الان پسر من قراره بره پیش دبستان.همین مدرسه دولتی گفت نرخش ده تا دوازده میلیون خواهد بود.تازه قطعی هم نیست این نرخ و ممکنه تغییر بکنه.

خب مثلا کسی وضعش خیلی خوب باشه چی؟ بازم نباید بهترین چیزا رو بخره برا بچش؟ سوال شده برام

من خداروشکر وضع زندگی مون خوبه الان دوتا بچهام دانشجو هستن دوتاهم دانش آموز. درحدنیازشون خرید کردم وهرگز پول بابت فانتری های گرون ندادم البته گاهی براشون خریدم اما نه اینکه هرچی دستوردادن بخرم