2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 42174 بازدید | 880 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یادمه مثلا کل نوازم تحریرم شد 40هزار تومن .خدا شاهده مامانم فش کشم کرد تو مغازه .مثلا دفترام شاید 13,سال پیش همشون سیمی و فانتزی بودن . 

ولی متاسفانه مامانم ابرو برام نمیزاشت .اشکما درمیاورد😭🤣🤣🤣

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

هیی الان ماهایی ک کم توقع و بودیم برا پدر و مادر چی شد واقعا میگما ماها با درک بودیم والا اونا در ای ...

مثل من🤣 خداییش تعریف از خود نباشه خیلی کلا مراعات میکردم نمی‌دونم واقعا این فهم از کجا میومد ؟! چون خانوادم در مورد پول و این چیزا جلوی من حرفی نمی‌زدن و هر چیزی رو اصلا قبل از خواستن من برام فراهم میکردن و همیشه در حد و اندازه خودمون داشتیم . اما الان که به بچگیم فکر میکنم اصلا تعجب میکنم چرا اونجور بودم؟

مثل من🤣 خداییش تعریف از خود نباشه خیلی کلا مراعات میکردم نمی‌دونم واقعا این فهم از کجا میومد ؟! چون ...

تهش چیشد

تهش من کم توقع بودم مادرم الانم اهمیت نمیده لباس ارزون بعد میگم همونو بخر برا اجیم وای ن 

من روم نمبشه اون اینونمیپوشه 

تهش چیشد والا با کمبود بزرگشدیم قدر منو ندونستن

درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدم‌های سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بی‌معرفت،دورو، پرحاشیه و ‌...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت  نذارید  تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید  آدم دورو  مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی  آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون  نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون  نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن  منم دعا کنید برسم به  پیمان 

بچه ست اقتضای سن و سالشه

با این پولا شما فقیر نمی‌شید 

براش سنگ تموم بگذارید 

هرچی بجتون سر و وضعش بهتر باشه سر بلندیش واسه شماست 

منم اینجوری بودم الان ۲۰ سالمه طرز تفکرم کاملا فرق کرده 

ساده پسند شدم و مقرون به صرفه ترین ها رو برمی‌دارم

خطرناک ترین مردم کسی است که فهمش کم ؛ و اعتقاداتش بسیار است .. آنتوان چخوف ؛🌱🫴🏼

اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

من باشم به بچه میگم من یک وسیله رو به انتخاب خودت می خرم باقی رو با توجه به بودجه مون

من با دخترم اینطور رفتار میکنم الان ۷ سالشه 

میبرم فروشگاه بهش قبل ورود به فروشگاه میگم تو می تونی فقط دو تا وسیله به انتخاب خودت خرید کنی پس با دقت انتخاب کن پیش اومده رفته وسیله سوم رو برداشته ،بهش گفتم فقط دو تا انتخاب داری و بعد خودش تصمیم گرفته یکیش بزاره سرجاش و اینم بگم من کاملا توانایی مالی دارم همه رو بخرم اما نمی خرم چون به نظرم اگه هر چی گفت در جا بگم چشم لوس و پر توقع میشه 

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹

دختر من اول یه لیست نوشت شد ۵ میلیون پولش هم همسرم واریز کرد که براش بگیرم به دخترم  گفتم لیستت رو بکن ۳ میلیون ۱ تومن پس انداز کن ۱ تومن هم برگردون به کارت بابات 

اینجوری هم خرید کردی هم پس انداز هم حواست به بابات بوده راضی شد و این کار رو کرد 

اشهد ان علی ولی الله

به قران دوس ندارم پرتوقع باشه ولی از طرفی هم دلم نمیاد بهش نه بگم ذوق و شوقشو میبینم دلم شاد میشه ول ...

لازم نیست بهش بگید نه بعدا تو راه تو ماشین براش توضیح بدید از شرایطتون بگید یکم ارزون تر بردارن وگرنه اونجا اصله نگید نه و فلان

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

تهش چیشدتهش من کم توقع بودم مادرم الانم اهمیت نمیده لباس ارزون بعد میگم همونو بخر برا اجیم وای ن من ...

ببین حالا کمبود نمیشه گفت اما میدونی چیه کم توقع شدیم دیگه به قول شما اهمیت نمیدادن حالا چطوری ؟ مثلا من بابام میخواست بهم پول تو جیبی بده من خجالت می‌کشیدم میگفتم نه لازم ندارم اما خب بابام میداد اما من همیشه یه جوری خجالت می‌کشیدم تو دلم . بعد همون‌جوری بزرگ شدم ازدواج کردم برای خرید جهیزیه هم همون جور بودم دلم می‌سوخت گذشت تا اینکه به مرور بعد ازدواجم متوجه شدم مامانم همه اینارو یه جوری وظیفه من میدونسته نه مراعات و دلسوز پدر مادر بودن .حالا برادرم آنقدر پر توقع بار اومده که موقع غذا میگه من غذای غیر گوشتی و مرغی نمی‌خورم مثلا بارها دیدم اگه غذا کوکو باشه یه تیکه مرغ براش میپزه یا یه سیخ کباب براش درست می‌کنه میگه فلانی کوکو دوست نداره نمیتونم بکشمش که!!!! ولی به من اونجور یاد داده بودن که غذا هر چی باشه باید بخوری. 

یا مثلاً کتونی گرون میخواد یا خیلی چیزای دیگه.‌

ان شا الله که  موفق  باش

فقط تو ذوقش نزن گناه داره کمک کن اینقدر موفق بشه که یه روز بهش تو بهترین درجات علمی وایسته باور این فداکاری تو به خودت بر می گرده و یه روز بهش افتخار می کنی 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
ببین حالا کمبود نمیشه گفت اما میدونی چیه کم توقع شدیم دیگه به قول شما اهمیت نمیدادن حالا چطوری ؟ مثل ...

برا من کمبود شد بخدا 

منم دلم سوخت اما الان میگم چرا نخواستم خداکنه این اخلاق و تو ازدواج نداشته باشم وگرنه سوارم میشن

درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدم‌های سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بی‌معرفت،دورو، پرحاشیه و ‌...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت  نذارید  تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید  آدم دورو  مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی  آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون  نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون  نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن  منم دعا کنید برسم به  پیمان 

اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

من خودم قبل از خرید تو خونه براشون توضیح میدم که میتونم متوسط خرید کنم

همیشه نه ارزون رو برمیدارم نه خیلی گرون

بچه ها باید با توجه به شرایط ما بتونن تطبیق پیدا کنن 

چون والدین الان موقع بچگیشون کمبود احساس کردن الان از اونور بوم میوفتن اکثرا اینم اشتباهه. این بچه ها بزرگ شن تحمل ناکامی ندارن تاب آوریشون تقویت نشده تقی به توقی موقع سختیا خودشونو میبازن میرن سمت چیزای غلط مثل اعتیاد و رفتارهای پرخطر چون آداپته نشدن