2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 42497 بازدید | 883 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوس شدهه باید نخری براش تا بفهمه هر چی میخوادو نمیشه خرید فردا چیزای بزرگ تری میخواد

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

عزیزم همسر من تو صنف لوازم تحریر تو بازار تهران

ولی من اجازه نمیدم هر چیزی برا بچه ها بیاره برا ما خیلی ارزون تر از بیرون درمیاد.دخترم ۸سالش و قراره سوم بره گاهی  چیزای فانتزی و بی کاربردی میخاد ک الکی پول حروم کردن

پارسال باباش کیف و جامدادی ۲ ۳تا عکس گرفت ک کدومش رو میخاد خودش با گوشی انتخاب کرد‌ دوس دارم دخترم سر ادب سر درس و پیشرفت دنبال بهترین ها باشه ن پی چشم و چشمی الکی

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

خب بحث اولویت بندیه که باید بچه یاد بگیره ایشون گفتن مجبورن از خزج زندگی بزنن تا خواسته های بچه هاشو ...

همین بچه هایی که میگید دو روز دیکه بزرگ میشن پول در مبارن هرچی بخوان بدون اولویت بندی میخرن پس بهتره خیلی سخت نگیریم کوتاهی نکنیم در حقشون ...بزرگ که شدن با خودشون میگن اینا که برای ما هیچ ارزشی نمیذاشتن خساست به خرج میدادن،،، نسبت به والدینشون بی محبتی میکنن 

من ترجیح میدم از پولی که قراره برای رنگ مو بدم بزنم بچم دلش خوش باشه البته که سبک زندگی و طرز تفکر متفاوته

بچه ها را اونقدر هم‌ لوس بار نیاری به ساده زیستی وقناعت عادت شون بدین هم برا خودتون هم اینکه اگه بچه ای یتیم باشه یا ضعیف باشه مدرسه با دیدن وسایل گرون قیمت هم کلاسی هاش خجالت زده نشه از مدرسه متنفر نشه واحساس شرم نکنه همچنین نباید هرچی بخاد سریع فراهم کنید که لوس میشن فردا هردرخواستی را باید براشون اجابت کنید

بهترین تربیت

🙏🌺

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بازم خوبه که متوجه شده بچه های بزرگتر بیشتر ضربه میخورن چون برای بچه های بعدی والدین تجربه کسب کرده ...

الان عذاب وجدان داره من متاهلم ولی خیلی کمکم میکنه، خیلی چیزا از بچگی رو دلم موند

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

همین بچه هایی که میگید دو روز دیکه بزرگ میشن پول در مبارن هرچی بخوان بدون اولویت بندی میخرن پس بهتره ...

خب بله از غیر ضروریات مثل رنگ مو بزنی مهم نیست ولی بچه پرتوقع کم کم باید ازضروریات زندگی هم یراش بزنی ما نمونسو داریم داداسم روش تربیتش همین بود خودش ماشین داشت پسرش دانظجو ظد براش پراید خزید اومد تو پارکینگ انقدر بهش برخورده بود چرا منو دست کم گرفتی پراید هم شد ماشین من اصلا روم میشه با پراید برم دانشگاه حالا داداشم پراید سوار نیشه و ماشین خودش زیر پای پسرشه در طولانی مدت آثار بدشو نسون نیده بچه زیاده خواه پررو و راحت طلب میشه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
ول کن اتفاقا سالم خوردی بهتر بوده بخدا‌...چاقی هم علتش رو ربط نده تلاش کن لاغر بشی..من مادرم پول می‌ ...

عزیزم خدا سلامتی بده بهت منم داغونم ازنطر سلامتی اون موقع که میتونستم بخورم تماشا کردم حالا که میخام بخورم بیماری نمیزاره زندگی همش حسرته

منم دوران دبیرستان نون و پنیر می بردم همه بچه های ساندویچ فلافل هر روز می خوردند گرون هم بودمن در کل ...

واس من که  باعث شد صاحب بیماریه جسمی وروحی بشم فقط موند حسرت