2777
2789
عنوان

🌑🌒سلام بیاید همههههههههه

180 بازدید | 29 پست

همه بیاید بحرفیمممممم

زندگی در جریان است 

بقول آهنگه😂😂

عاشق و در ب درم تویی قرص قمرم 🤧 🤧 

یا آهنگ

عجب رسمیههه رسم زمونه

یا آهنگ

دختر آبادانی بی قراره 🎉💃💃💃💃

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لی لی لی هو هووووووووو ا ماشاالله صغرا چه فرقی میده شهین نزن به کلثوم از سن افتاد پایین

حالا سیه دخت هاجرو خودم تو گل میپلکونم

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

لی لی لی هو هووووووووو ا ماشاالله صغرا چه فرقی میده شهین نزن به کلثوم از سن افتاد پایینحالا سیه دخت ...

هووووو چ قری میاد دختر💃💃💃🤧😂😂😂😂😂😂

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

لیلا لیلا لیلا دل بی صاحبوم پیتع🤧🤧😂😂😂😂

هر آهنگی ک لیلا توش داشته باشه منو مست میکنه😂🤪😜🤣

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

هر آهنگی ک لیلا توش داشته باشه منو مست میکنه😂🤪😜🤣

لیلا لیلا آی فرشته مغرور لیلا من دردم بقیش یادم نمیاد 😂

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

لیلا لیلا آی فرشته مغرور لیلا من دردم بقیش یادم نمیاد 😂

عاااااالی بووووود😍🤧🫣🤣

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/