2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 35042 بازدید | 776 پست

من 18 سالمه یعنی هنوز دانش اموزم وضع مالی خانوادم هم خوبه ولی خب تاجایی که خواسته هامون معقول باشه بهمون بله میگن و اگر منطقی نباشه نه میگن. مثلا من با اینکه خانوادم دارن واسم ایفون بخرم و منم دوست دارم داشته باشم ولی خب اولویتم خرید یچیز دیگه هست. به بچه هاتون از یک جایی به بعد پس انداز کردن،مدیریت پول ،نه گفتن و اولویت بندی رو یاد بدید.چیز های با کیفیت بخرید اما چند سال استفاده کنید تا وقتی که کیف و کفش کهنه و خراب نشده جدید نخرید. خواهرم 11 سالشه ولی کلا دوتا کیف خریده تو این 5 سال چون یاد گرفته تا وقتی که به یچیزی نیاز نداشته باشه نخره. امسال هم خودش پول پس انداز داشت خودش گفت من با پول خودم خرید می کنم ولی من نه چون بزرگترم و خرجم بیشتره و الان ماهیانه ام تموم شده.بهشون یاد بدید تا وقتی چیزی رو لازم ندارن اون رو نخرن. ولی نزارید از بچگی پول نداشتن و نداری رو بفهمن و بشه اولویت زندگی شون نداری. بچه ها با خواسته پدر و مادر ها بدنیا اومدن ،بزارید بچگی کنن و حسرت نکشن تا جایی که می تونید. در ضمن بچه هرچقدر بزرگ تر بشه و به کنکور نزدیک تر بشه خرجش بیشتر میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واس من که باعث شد صاحب بیماریه جسمی وروحی بشم فقط موند حسرت

خب به تیپ شخصیتی آدما این موضوع برمی گرده

من همیشه پیش خودم میگم 100 سال دیگه خبری از هیچ کدوم ما نیس

چه اون کسی که توی خونه 300 متری زندگی می کنه با کلی پول و طلا

چه اون کسی که توی خونه 30 متری زندگی می کنه 

همه آخرش یک متر سهممون از این دنیاست پس افسرگی و غصه خوردن چرا؟

منم یه دوست پولدار داشتم هر روز سر راه از سوپری کلی تنقلات می خرید

ولی من هفته ای یکبار باید می خریدم

من اونو می دیدم دوست داشتم مثل اون باشم

همین الان هم خیلی از اطرافیانم شرایط مالی یا کاریشون بالاتره

آدم باید اینو از بچگی یاد بگیره

که همیشه زندگی بر وفق مراد نیست ولی باید در کنارش به بچه یاد داد برای زندگی بهتر باید تلاش کنه

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

زمان ما فرق میکرد ، من خودم معلمم ، به عینه میبینم بچه ای خانوادش ندارن، هر روز یه کفش میپوشه ، در صورتی که من خودم 3, جفت کفش بیشتر ندارم

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

به قران دوس ندارم پرتوقع باشه ولی از طرفی هم دلم نمیاد بهش نه بگم ذوق و شوقشو میبینم دلم شاد میشه ول ...

بچه هاتون ازقیمت سر درنمیارن من دخترم یکیشون کلاس دومه قشنگ میفهمه چی گرونه چی ارزونه و ملاحظه می کنه چندشب پیش کلاه بود ۲۵۰گفت گرونه برنداشت گفت به جا ادم میتونه یه چیز دیگه بخرع

برآورده کردن نیازهای بچه یه بحثه ، و برآورده کردن همه توقعاتشون یه بحث دیگه ، اولی واجبه ولی دومی واقعا باید کنترل شده باشه ، جوری نشه که تا آخر عمر مجبور باشید اسیر خواسته هاش بشید و اگه برآورده نکنید شما بشید بد و ناکافی و از زمین زمون طلبکار بشه

الحمدلله رب العالمین 

پسرم ۱۰ سالشه با اینکه همیشه یه چیزی برای خرید گردن مدنظرش هست مثلا زوم میکنه رو خرید یه چیزی و تا بهش نرسه پدر ما رو درمیاره مثلا دوچرخه، اسکوتر برقی، جدیده رباط نمی دونم چی با قیمت ۸۰ تومن ولی اهمیتی به خرید مثلا لوازم مدرسه نمیده یعنی براش مهم نیسن حالا حتما بهترین نوع دفتر داشته باشه چون همیشه چیزای بزرگتری برای گیر دادن بهش داره، مثلا سه سال اول مدرسه با یه کیف رفت، امسال میرا کلاس پنجم و با کیف پارسالش میره

این مدلی هم بچه بعدا دچار مشکل میشه و تمام کمبود های دوران کودکیش در بزرگسالی براش مشکلات شدیدی ایجا ...

بله، اما قرار نیست از همه چیزش زده بشه_امسالم یه مقدار دستمون تنگه

کیفشو چند سال پیش گرون و جنس خوب خریدیم، برای همین هنوز نو و سالمه

فرم مدرسه هم از این آماده‌های بازار نمیگیریم و با هزینه‌ی دوخت و پارچه چند برابر در میاد ، طبعا شیک و منظمه

به تازگی هم میز و صندلی تحریر جدید براش خریدیم

و خودش چنین پیشنهادی داد و احتمالا بابام براش میخره

الهی عزیزم 🥺شماهم سعی کنید درحد توان واسش تیکه طلاپس انداز کنید انشالله بزرگ شد بدید

قربونت برم🤍

وای نه اونجوریم نیست که فکر میکنید😂 خودش طلا و... داره

کیفش چون سالم و نوعه، جنس خوب و گرون خریدیم

و این پیشنهاد خودش بوده

چون به تازگی هم میز و صندلی جدید خریده

همم فرم مدرسه هر سال از بازار نمیخریم و خیاط میدوزه و خب با هزینه دوخت و پارچه چند برابر در میاد

البته احتمالا وقتی بریم تو بازار براش بخریم و به پیشنهادش اکتفا نکنیم😁