2777
2789
عنوان

اگه شوهر آدم بمیره چه اتفاقی میفته

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 41 پست
دغدغه هم دغدغه ها قدیم😅

فک کن

مثلا بری به شوهرت بگی عزیزم تو بمیری چی به سر خواستگارای احتمالیم میاد؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدگاه خانواده مرحوم اهمیتی نداره چون معمولا بعد یه مدت قطع ارتباط میشه و میره سراغ زندگیش

اونا نه

خانواده خواستگار جدیده

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

شما عقدی؟؟؟ حتی فکر کردن بهش واقعا دلیلی نداره

مگه اینکه بخوای شوهرتو بکشی🌚🌚🌚

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب همه میگن بیوه و فلان

خب بگن

نمی‌خوام توهین کنم 

ولی بنظرم مطلقه ها بیوه ها از دخترا زودتر ازدواج میکنن

الان دیگ زمان قدیم نیس که به این چیزا اهمیت بدن

کاربر قدیمی هستم اکانت دیگ یه هفته تعلیقه😁😁

همون لحظه میزنه زنش رو میکشه خودش مجرد میشه میره خواستگاریه خانم های دیگه🤣🤣🤣🤣

یا مثلا با چاقو زیر بالش میخوابه

مگه اینکه بخوای شوهرتو بکشی🌚🌚🌚

نیاز نیست 

بگم برو خودتو بکش میره میکشه 

میدونم هیچکس باور نمیکنه 

ولی خب اینجا هم نمیشه همه چیز رو تعریف کرد 

گاهی روان آدما از مو نازک تره

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

نیاز نیست بگم برو خودتو بکش میره میکشه میدونم هیچکس باور نمیکنه ولی خب اینجا هم نمیشه همه چیز رو تعر ...

الان روان شما نازک شده؟ که به چنین سوالی فکر میکنی؟