2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 42276 بازدید | 881 پست
اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

توجیبی بهش بده بگو از همون خرج کن

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

یکی از نزدیکان من یه دختر داشت حالا وضع مال خوبی ام نداشتنا ولی از کوچیکی لوسش کردن هرچی میخواست شده باقرضم‌ تهیه میکردن بهترین لباس لوازم تحریر گوشی خدا شاهده الان که دختره ۲۱سالشه دهن پدر ومادر وصاف کرده ازبس خرجش زیاده بابا مامانش هردوسرکارن تا خرج این یه بچه دربیاد سالی دوسه بار گوشی عوض میکنه سالی چندین دست لباس گرون ماشین خریدن براش مامان باباش پیر شدن ازدستش وای من به چشم دیدن رو دادن وخرج اضافی برا بچه عاقبتش چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم‌همینه 

امسال دیگه گفتم نمیبرمش با خودم ،خودم میرم هرچی لازم باشه میخرم چون خودش باید هرچیز گرون و فانتزی ای برداره

پروفایل دخترمه کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺

من خودم همیشه بهم میکفتن اگه فلان خوراکی رو ببری شاید دوستت نتونه بیاره من وضعم خوب بود ولی چندتا دو ...

اره دقیقا

بعدم این برا بچه های قدیم صدق میکرد نه دهه نودی های الان که حتی اکه شمام ملاحظه دیگران رو بکنی و نگیری تو مدرسه بچه های زیادی هستند که همه چیزشون رو به رخ بچه های ما بکشن و براشون حسرت بتراشن

چ تفکراتی.چرا باید ب بچه ای ک خانوادش توان مالی محدودی دارن القا کنیم ک لایق بهترینایی لایق گرونترینایی.‌ اصلا چرا باید اینچیزارو بکنیم تو ذهن بچه ها حتی ثروتمندش ک‌باهاش رشدم کنن فردا از پس خواستشونم برنیایم یا وارد بازی چشم و هم چشمی و تجمل و این داستانا بشن.‌ 

parasoo1989@
اره دقیقابعدم این برا بچه های قدیم صدق میکرد نه دهه نودی های الان که حتی اکه شمام ملاحظه دیگران رو ب ...

اره عزیزم 

فقط بازم جوری باش ک خودخواه نشه 

ی آدم چشم و دل سیر که همه چیم داره این بشه عالیه 

021 6522 7690زنگ بزن اینجا بگو قسمت ثبت شکایت اسم مدرسه رو بگو و بگو‌ک من ندارم حق ندارن بچمو از تح ...

اسم مدرسه رونمیدونم باید برم ببینم نمیخام اسم دخترموبفهمن باهاش لج میکنن یه زنده تواموزش پرورشی گفت حالا سه تومن چیه که داشتم برنیگشم بایه حالت بدگف اسم بچت چیه هیچی نگفتم

عزیزم،آخه وقتی بهترین هرچیز رو نمیتونیم یا سختمونه فراهم کنیم براشون چرا ب این دنیا بیاریمشون؟

کمترین کاری ک میشه براشون کرد تو این دنیای بد،همینه

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

و این بده 😀دلمون نمیاد ارزش بدیم ب خودمون آدم باید بیست سال بعدشم ببینه فکر نکنه الان قشنگ ترین کار ...

نه ولله ارزشم میدادیم ب خودمون. اما یسری چیزا مهم نبودوالان هم‌ نیس ب شدت بقیه.‌ب همیشه ارزش دادن ب خود تو خرید نیس.‌

parasoo1989@