2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 35045 بازدید | 776 پست

سال دیگه گرون تر بخواد میتونی بخری ؟ 

بنظرم از الان یه فکری کن بهش حق انتخاب بده 

مثلاً بگو بین این سه مدل کدوم رو میخوای 

یا اینترنتی هم میتونی بخری 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

من به بچه هام یه سری قوانین خرید گذاشتم اگه یه چیزی خیلی گرون باشه میگم نه مامان قیمتش زیاده یکی دیگه رو انتخاب کن. چون با بزرگ شدنشون خواسته هاشون هم بزرگ میشه پس از الان باید یه سری قاعده و قوانینی رو یاد بگیرن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خواستن میخواد اما توجیه می کنم که ضرورتی نداره حتی میگم اصلااا مشکل مالی نداریم می تونیم بخریم اما نباید همکلاسی ها و بقیه را اذیت کنیم با خریدهای گرون و ... امشب یه کوله معمولی خریدم براش ۹۷۰ کلی هم ذوق کرد لوازم التحریر نهایتا ۱ میلیون کل وسایل یکسالش بشع قربونش برم اینقدر حرف گوش کن البته خیلی زیاد روی افکارش از بچگی کار کردیم 

خدایی من یادم میاد از بچگیم انققد هوای جیب پدرمو داشتم ابتدایی بودما ولی کاملا وضعیتشو درک میکردم که ممکنه نداشته باشه هیچ وقت خواسته نامعقول نداشتم ازش که بخواد شرمنده بشه یا بگه ندارم. انقد خودمون درکمون بالا بود که نیازی نبود اونا چیزی بگن. ولی بچه های الان متاسفانه اصلاااا درک این چیزارو ندارن واقعا چرا!!؟؟ خیلی ناراحت کننده ست. 

خودم بچم هنوز کوچیکه ولی یه خواهر زاده دارم ۱۰ سالشه دقیقا همینه هرروز یچی میخواد هر روز هوس یه چیز جدید میکنه. وسیله ها پارسالش همه نو ، باز امسال رفته همههه چی ست کرومی گرفته برا مدرسه. من بضی وقتا باهاش حرف میزنم که کارت اسرافه خاله جون اینجوری نکن کلی براش دلیل و منطق میارم ولی اصلا انگار نه انگار. همش میگم نکنه بچه منم اینجوری بشه اخه اصلا دوس ندارم انقد بی ملاحظه باشه

اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

بگیر ولی میبینی گرون تمیز موندنی سال دیگه نگیر من برا پسرم بهتریناشو میگیرم اما اما وقتی چیزی داره تازه و تمیز سال بعد نمیگیرم

سالی چند جفت کفش و چند دست لباس بیرون میخوانمجبورم از خرجای خودم و شوهرم بگذریم تا اینا کمبودی حس نک ...

یادش بخیر 

آنقدر کم لباس میخریدیم که دم عید میشد صد بار تا سال تحویل اونو میپوشیدیم...سنمم زیاد نیست بگم قدیمی ام ها

نمیتونم بهت دلداری بدم چون دختر من اصلا اینطوری نیست و همش خودش حواسش هست‌یه موقع ها برا اینکه حسرت چیزی به دلش نمونه خودم تنهایی میرم براش میخرم.نمی دونم شاید دختر شما بهتر باشه.دختر من راه خودم و پیش گرفته متاسفانه‌.قانع و بساز و هوای اطرافیان و داشته باشه.

اشتباه کردی باید تذکر میدادی بهش یا خودت دو نمونه بزار جلوش که قیمتشون مناسبه و در حد وسعتونه بعد بگو یکیش انتخاب کن

اینجور لوس و پرتوقع بار میاد،همیشه بهترین چیزا رو میخواد که در آینده مشکل میشه براش

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

خیلیا چون اینجوری باهاشون برخورد شد خیلی تو دلشون حسرت شده ولی هنوز هم از این روش طرفداری میکنن

من نمیگم اسراف چیز خوبیه ولی صد درصد میتونم بگم قناعت میشه نسل فقیر و ذهن بسته .

سعی کنیم به بچه ها تا جایی ک میشه حق انتخاب لوازم گرون هم بدیم و در اینجا یادشون هم بدیم که آدمای زرنگی بشن و بتونن خودشونم برا خودشون در آینده فراهم کنن

بهشون پول دراوردن رو یاد بدیم 

نسل بزرگ و ارزشمند تحویل جامعه بدیم 

چرا تنها دل خوشی خرید وسایله؟باشگاه نمیرن؟ کلاس زبان؟ پارک؟ شهربازی؟ رستوران؟ مهمونی؟ خوراکی و ..باز ...

باشگاهو کلاس که باید برن وگرنه قراره چجوری پیشرفت کنن؟؟

شما انتظار داری بشینن خونه زندانی بشن!🤔

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

میدونم مارکه. البته چینی هست .ولی خب همینشم تو مملکت ما غنیمتهمن برای دخترم یه کوله دبیرستانی و برای ...

تو قم نمیدونم نمایندگی داره یا نه ...

اگه فروش اینترنتی دارند لطف میکنید آدرس برام بفرستید 

الحمدلله رب العالمین ...