2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 38529 بازدید | 831 پست

منم دوتا دارم ۹و۱۴ساله ولی هیچ وقت نمیزارم هرچی دلشون میخاد بگیرن شاید بخاد یه کیف ده تومنی بخره من که نباید بگیرم دخترم ۳سال با یه کیف رفت امسالم فقط یه کوله و چنتا دفتر مداد میگیرم به پسرم هیچی چون داره از پارسال

دقیقا پسز من قلک داره وسیله ایک میخاد قیمتش سه چار تومنه الان تقریبا هف هش ماهه پول جم میکنه من میتو ...

اتفاقا خیلی خوبه یادش دادید اینطوری

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب درطول سال هم نمیتونی تسویه کنی؟بگو کمتر بگیرن، خواهرای منم دولتی گذاشتن اما پول زیادی نمیگیرن

همشویجامیخاس یکم خواهش و التماس گفتم اینوبگیرین بقیشم میارم بزور قبول کرد رسیدگرفتم

مدرسه پسر من چیزای فانتزی و شلوغ نمیذارن بچه ببره هر سال هم تاکید میکنن که ساده ترین وسایل رو بیارن ...

ایکااااش.‌ ایکااااش دمشون گرم. خدا خیرشون بده.‌زیادشون کنه. 

یسری مادر پدراهم اینجوری دست از  اداهاشون برمیدارن اینجوری بچه ها ک جای خود. 

parasoo1989@
هر دوش؟

اینجا میگن خرج مدرسه و... من درک نمیکنم

چون ما کفش نمیخریم هروقت کفش لازم باشه می‌خریم 

لباس هم که فرم مدرسه،دارن

خودکار. و مداد هم که قیمتی نداره

دفترها کلاسوری نهایت ۲۵۰بشه

جامدادی و...هم هرسال نمیخرم

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه هرچی بزرگتر میشه خواسته هاشم بزرگتر میشه اگه از الان قناعت کردن و  درک کردن رو یاد نگیره بعدها هم هرچی خواست بدون هیچ ملاحظه ای ازتون میخواد 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
حاشیه تهران

بنظرم تلاشتو‌ کن برو اموزش پرورش منطقه جواب ندادن برو استان 

اصلا ی سایت هس وزارت کشور اونجا ی متن بزار بگو از برخوردشون 

تا جایی ک من اطلاع دارم هزینه بیمه فقط باید واریز بشه و هزینه کتاب 

سفت و‌محکم برو دنبالش نه اینکه بگی ثبت نام نمیکنمش 

بین اونای ک قیمت مناسب داشتن چند تا میزاشتی جلوش و میگفتی از بین اینا میتونی انتخاب کنی ...ی سری چیز ...

آخه برا خریداش دوس داره نظر خودش باشه منم همیشه میذارم پسند خودش باشه اونم نامردی نمیکنه دست میذاره رو گرونترینش🤣

بین اونای ک قیمت مناسب داشتن چند تا میزاشتی جلوش و میگفتی از بین اینا میتونی انتخاب کنی ...ی سری چیز ...

برای پسرم این کارمیکنم

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.