2777
2789
عنوان

بیایید اسم بگید براتون قرآن بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 46 پست

ممنون عزیزم به نیت رزق و روزی فراوان مهدیه ام 

و خوشبختی محمد

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

اسی تو رو خدا دعا کن انشالله هر چه زودتر شوهر سابقم و خانواده شوهر سابقم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عموهام و بچهای عمه هام و خونه دایی مادرم و زن داییام و اون خواستگارم و خانوادش که بله برونمون بهم خورد و دختر عموهای مادرم انشالله تقاص همه ی کتک ها و تهمت ها و توهین ها و حرفای بدی که در مورد من و عزیزانم زدن و هر حقی از من و عزیزانم خوردن و بابت دروغ هایی که بهمون گفتن و بازیچمون کردن الهی دقیقا هر بدی و ظلمی در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون پیش بیاد بفهمن من و عزیزانم آه داریم و دل شکوندن چقد بده و بفهمن چ بلاهایی سر من و عزیزانم آوردن😭....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم اصلا عصبی و افسرده و دل مرده نباشه و خیلی داداش کوچیکم درسخون و پرتلاش و زرنگ و باهوش و زیرک شه و انشالله داداشم همیشه بین بچهای عادی و سالم درس بخونه و داداشم همه چی درس(مثل ریاضی و فارسی و انگلیسی و..) یاد بگیره و انشالله داداشم حداقل لیسانس دانشگاه دولتی یه رشته عالی بگیره و  شغل دولتی با حقوق خیلی بالا نصبیش شه و رسمی شه 😭 

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم و داداشام همسرامون واقعا خیلی زیاد خوش اخلاق و مهربون و دست و دلباز و نجیب و وفادار و پولدار و زیبا و تحصیلکرده و خوش قد و هیکل باشن و همه جوره درکمون کنن و بهمون خیانت نکنن و انشالله وقتی باهاشون ازدواج می‌کنیم قبلش کامل مجرد باشن😭

سارا

میشه دعا کنی اونی که دوسش دارم قسمتم باشه و ازدواج کنیم سهم کس دیگه نشه و به زودی ببینمش

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

انشالله استارتر و هرکی داخل تاپیکه حاجت روا باشید و هرچی از خدای مهربون میخواید هزار برابرشو بهتون بده، سمیرا واسه آرامش دلم و زندگیم عاقبت بخیری بچه هام و وا شدن گره مشکلاتمون

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

به نیابت از پسرم حسین بخون

بحق قرآن خودش دیگه کسی اذیتش نکنه دیگه ترسی از هیچکس نداشته باشه ترس توی وجودش بمیره😔

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

ممنونمممم مهربوننننننن 💚💚💚

آریانا 

دعا کن اونی که دوستش دارم برگرده 

ممنونمممم عزیزممممم 💚💚💚

حاجت روا بشی 💚🫂

یک جور تلخ آرومم...                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2219401