فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
اسی تو رو خدا دعا کن انشالله هر چه زودتر شوهر سابقم و خانواده شوهر سابقم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عموهام و بچهای عمه هام و خونه دایی مادرم و زن داییام و اون خواستگارم و خانوادش که بله برونمون بهم خورد و دختر عموهای مادرم انشالله تقاص همه ی کتک ها و تهمت ها و توهین ها و حرفای بدی که در مورد من و عزیزانم زدن و هر حقی از من و عزیزانم خوردن و بابت دروغ هایی که بهمون گفتن و بازیچمون کردن الهی دقیقا هر بدی و ظلمی در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون پیش بیاد بفهمن من و عزیزانم آه داریم و دل شکوندن چقد بده و بفهمن چ بلاهایی سر من و عزیزانم آوردن😭....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم اصلا عصبی و افسرده و دل مرده نباشه و خیلی داداش کوچیکم درسخون و پرتلاش و زرنگ و باهوش و زیرک شه و انشالله داداشم همیشه بین بچهای عادی و سالم درس بخونه و داداشم همه چی درس(مثل ریاضی و فارسی و انگلیسی و..) یاد بگیره و انشالله داداشم حداقل لیسانس دانشگاه دولتی یه رشته عالی بگیره و شغل دولتی با حقوق خیلی بالا نصبیش شه و رسمی شه 😭
تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم و داداشام همسرامون واقعا خیلی زیاد خوش اخلاق و مهربون و دست و دلباز و نجیب و وفادار و پولدار و زیبا و تحصیلکرده و خوش قد و هیکل باشن و همه جوره درکمون کنن و بهمون خیانت نکنن و انشالله وقتی باهاشون ازدواج میکنیم قبلش کامل مجرد باشن😭
انشالله استارتر و هرکی داخل تاپیکه حاجت روا باشید و هرچی از خدای مهربون میخواید هزار برابرشو بهتون بده، سمیرا واسه آرامش دلم و زندگیم عاقبت بخیری بچه هام و وا شدن گره مشکلاتمون
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....