2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 34182 بازدید | 768 پست
این بچه فقط میخواد کسیو ناراحت نکنه ولی خودش حسابی عقده تو دلش جمع میشه فکر نکنید این مدل بچه ها خیل ...

بله، اما قرار نیست از همه چیزش زده بشه_امسالم یه مقدار دستمون تنگه

کیفشو چند سال پیش گرون و جنس خوب خریدیم، برای همین هنوز نو و سالمه

فرم مدرسه هم از این آماده‌های بازار نمیگیریم و با هزینه‌ی دوخت و پارچه چند برابر در میاد ، طبعا شیک و منظمه

به تازگی هم میز و صندلی تحریر جدید براش خریدیم

و خودش چنین پیشنهادی داد و احتمالا بابام براش میخره

رمز موفقیتتون چیه

😂 الگوبرداری از خواهر و برادر بزرگ ترش

در کل قرار نیست از همه چیزش زده بشه_امسالم یه مقدار دستمون تنگه

کیفشو چند سال پیش گرون و جنس خوب خریدیم، برای همین هنوز نو و سالمه

فرم مدرسه هم از این آماده‌های بازار نمیگیریم و با هزینه‌ی دوخت و پارچه چند برابر در میاد ، طبعا شیک و منظمه

به تازگی هم میز و صندلی تحریر جدید براش خریدیم

و خودش چنین پیشنهادی داد و احتمالا بابام براش میخره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیر ، منو خواهرم اصلا اینجوری نیستیم

من یادمه ابتدایی که بودم کرونا شد و کیفی که نصف سال باهاش رفته بودم مدرسه چون طرحی بود که همه سنی میشه ازش استفاده کرد رو بعد از کرونا که مدارس باز شد، سه سال و نیم دیگه هم استفاده کردم البته نه به خاطر اینکه خانواده نتونن فراهم کنن چون خودم بچه مرتبی بودم و خیلی حواسم به وسایلم بود و نو نگهش داشته بودم اگر مثلا پولی میومد توی دستم که بشه باهاش یک کیف عالی خرید ، من چون کیفم نو بود ، میرفتم کتاب میخریدم که از پوله استفاده درست تری داشته باشم

به نظرم کلا همه چیز بیشتر از تربیت و نوع رفتار شما به شخصیت دخترتون بستگی داره

ببخشید من همه ی تاپیک رو نخوندم ولی میشه یه دومورد از عجیبا رو بگی برامچند تا صفحه رو خوندم و دیدم ک ...

بله  سلیقه ها و طرز فکر ها که تو همه چیز متفاوته و طبیعی هست و البته قابل احترام. اگر الان بگم ممکنه که سوءتفاهم پیش بیاد و بعضی کاربر ها ناراحت بشن اما خب من نظر شخصیم اینه که هر چیزی باید تعادل داشته باشه اینکه بریم بهترین و گرون ترین رو بخریم معنیش این نیست که بچه ما زندگی خیلی بهتر و با رفاه بیشتری نسبت به بچه های دیگه داره و بقیه بچه ها مثلا ندارن و حسرت میخورن .

یه مثال کوچیک مثلا تراش .بچه من با یه تراش ساده هم می‌تونه مدادش رو تیز کنه و بتراشه با یه تراش خوشگل و فانتزی هم همون کار رو می‌کنه. اما ما گاهی وقتا میتونیم با همین رفتارهای ساده یه چیزایی رو به بچه ها آموزش بدیم و براشون جا بندازیم. 

مورد بعدی مثلا تغذیه کودک . من خودم رو عرض میکنم مثلا من وقتی صبحانه میخورم اون زمانی که میگذره تا وقت نهار بشه رو پیتزا 

و اسنک میخورم  که حالا حتما اون رو بدم بچم ببره به عنوان تغذیه مدرسه؟!  میتونم از خوراکی های مفید و عادی تری استفاده کنم برای بچم و تنوع غذایی و رو بزارم برای خونه. من می‌دونم که بچه ها و مردم همه اینها رو در اینستا و بیرون میبینن و باید با واقعیت کنار بیان اما من از جنبه دیگه ای مخالف این کار هستم اونم اینکه بچه های ما با هدف دیگه ای میرن مدرسه و باید پرورش پیدا کنن و آموزش ببینن چی میشه که منه والد خودم با دست خودم با فکر خودم بچم رو از هدف مورد نظر دور میکنم؟ 

امیدوارم بتونم از پس این مسئولیت بر بیام . 

نظرات همه دوستان هم با ارزش و قابل احترام هست . چون شما پرسیدین منم برای مثال توضیح دادم وگرنه اصلا نمیگفتم

اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

من بهش میگم مثلا با گوی این میتونی دوتا فلان چیز بخری

البته بچه های ماهم همینن

من بهش میگم قرار نیست هر چیزی به هر مدل و رنگی توی دنیاست داشته باشی. هرچی لازم داری انتخاب کن از بین مثلا سه چهار مدل

به نظرم باید یه جاهایی نه بشنون چون اگه الان نشنون بعدا برن توی جامعه اذیت میشه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

من خودم کمالگرام و مادرمم بوده 

ینی من ازبچگی تا الان ازهرجیزی بهترینشو داشتم  بهترین مدرسه بهترین گوشی  

الانم بچع هام همینن  ازاینکه لباس یکم ارزون تر بگیرم واسشون عذاب وجدان میگیرم و همیشه گرونترین لباسا بهترین مهد  و... 

اصلا خوب نیست  کمال طلبی   ولی خب  ...

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

ببین خودش میگه نمی‌خوام . وقتی یه چیزی داشته باشه تا زمانیکه سالمه ازش استفاده می‌کنه . پسر کوچیکم ک ...

خدا حفظش کنه عزیزم 

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

اصلا چرا بردیش خرید؟ میخریدی میاوردی خونهمامان و باباهای ما مگر اینجوری نبودن؟ معلومه بچه ها دنبال گ ...

تنها تفریح  مردم  ایران  خرید   است.

همون  هم  بچه  را   نبره؟؟؟

از  اسی  بپرس  آخرین  بار  کی  بچه هاش را برده  سینما؟؟؟

آخرین  سفرشون  کی   و  کجا  بوده؟؟؟

مگه  اسی  برده دار    است؟؟؟ که  بچه  را  بندازه   گوشه  ی  خونه  نیازهاش را  پرت  کنه    جلوش