بله سلیقه ها و طرز فکر ها که تو همه چیز متفاوته و طبیعی هست و البته قابل احترام. اگر الان بگم ممکنه که سوءتفاهم پیش بیاد و بعضی کاربر ها ناراحت بشن اما خب من نظر شخصیم اینه که هر چیزی باید تعادل داشته باشه اینکه بریم بهترین و گرون ترین رو بخریم معنیش این نیست که بچه ما زندگی خیلی بهتر و با رفاه بیشتری نسبت به بچه های دیگه داره و بقیه بچه ها مثلا ندارن و حسرت میخورن .
یه مثال کوچیک مثلا تراش .بچه من با یه تراش ساده هم میتونه مدادش رو تیز کنه و بتراشه با یه تراش خوشگل و فانتزی هم همون کار رو میکنه. اما ما گاهی وقتا میتونیم با همین رفتارهای ساده یه چیزایی رو به بچه ها آموزش بدیم و براشون جا بندازیم.
مورد بعدی مثلا تغذیه کودک . من خودم رو عرض میکنم مثلا من وقتی صبحانه میخورم اون زمانی که میگذره تا وقت نهار بشه رو پیتزا
و اسنک میخورم که حالا حتما اون رو بدم بچم ببره به عنوان تغذیه مدرسه؟! میتونم از خوراکی های مفید و عادی تری استفاده کنم برای بچم و تنوع غذایی و رو بزارم برای خونه. من میدونم که بچه ها و مردم همه اینها رو در اینستا و بیرون میبینن و باید با واقعیت کنار بیان اما من از جنبه دیگه ای مخالف این کار هستم اونم اینکه بچه های ما با هدف دیگه ای میرن مدرسه و باید پرورش پیدا کنن و آموزش ببینن چی میشه که منه والد خودم با دست خودم با فکر خودم بچم رو از هدف مورد نظر دور میکنم؟
امیدوارم بتونم از پس این مسئولیت بر بیام .
نظرات همه دوستان هم با ارزش و قابل احترام هست . چون شما پرسیدین منم برای مثال توضیح دادم وگرنه اصلا نمیگفتم