2777
2789

هیچ جوره نمیتونم هضمش کنم و در حالت نرمال نباید همچین چیزی باشه خب بلاخره نوه اشه و بچه پسرشه 

ولی از اول بارداری تا الان فقط حسودی دیدم از مادرشوهرم 

از بقیه هم دیدم خواهرشوهر و جاری و....ولی خب برای اونا امکان داره ولی مادرشوهر دیگه چرا 

مثلا اوایل بارداری که تازه فهمید اولش اصلا تبریک نگفت 

یا بعدش تا یک ماه مدام به من اخم میکرد 

و تا این ماه های آخر سعی می‌کرد اصلا و ابدا اسم بچه رو نیاره 

اصلا ذوقشو نمی‌کرد 

یا چند سری پیشم  اون یکی نوه هاشو خطاب قرار داد گفت آدم که نوه رو زیاد دوست نداره یا نوه بچه من نیست و از این حرفا 

الانم که چند روز مونده تا زایمانم هر کی بهم میگه چیز سنگین بلند نکن و فلان بدش میاد میگه ما بلند کردیم هیچی نشد 

واسه بچه کادو زیاد نداد همونا هن داد بی کیفیتن

تازه خونه داده یه دور نوه هاش استفاده کردن با ذوق هم تعریف می‌کرد که رو تشکه خوابیده بود نمیزاشت جمع کنم 

یا سیسمونی که چند هفته پیش اومد واسه بچه هی بعدش میخواست دعوا کنه یبار میگفت اینا واجب نیستن خریده یبار میگفت کمه یبار میگفت فلانه بهمانه 

بعد تازه میگه بچه رو می‌بریم حیاط با آب سرد میشوریم مریض هم بشه مهم نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرامیشه

سر هرچیزی امکانش هست

خدانکنه ادم عقده ای باشه

این حرفارو زیاد شنیدم

بنظرم ازخودتم زیاد خوشش نمیاد

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

توهم؟؟؟😂پس همدردیم🤝

پدر شوهرنداری؟ 😑

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

چرامیشهسر هرچیزی امکانش هستخدانکنه ادم عقده ای باشهاین حرفارو زیاد شنیدمبنظرم ازخودتم زیاد خوشش نمیا ...

از من که آره 😂مدام در حال رقابته ولی من بهش اهمیت نمیدم آنچنان 

از من که آره 😂مدام در حال رقابته ولی من بهش اهمیت نمیدم آنچنان

خوشبحالت😂کاش منم اهمیت نمیدادم

زندگیم خراب شد😪شوهرمم دهن بینشه مناسفانه

دارم ولی انگار ارضا نمیشه با شوهرش🤣🤣🤣

🤦🏽‍♀️

خوشبحالت😂کاش منم اهمیت نمیدادمزندگیم خراب شد😪شوهرمم دهن بینشه مناسفانه

خب اهمیت نده توهم بیخیال بزار هر چقدر میخوان زر بزنن 

منم اوایل چرا خیلی درگیر میشدم 

الان انگار سگن دارن پارس میکنن فقط گاهی که خیلی خیلی زیاد بشه ناراحت میشم 

خب اهمیت نده توهم بیخیال بزار هر چقدر میخوان زر بزنن منم اوایل چرا خیلی درگیر میشدم الان انگار سگن د ...

دیگه تموم شد

زندگیم خراب شده

ازش متنفرم زنیکه عقده ای حسود

دست خودم نیست میبینم همون حرفی ک ب من زد برعکسشو ب جاریم میزنه حتی شوهرمم میبینه وکور وکره حالم بد میشه😔اگه باهمه یحور بود مشکلی نبود

خدا لعنتش کنه مگه من چیکارش کردم

چقد احمق بودم کلی کار میکردم براش