2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 35665 بازدید | 789 پست

بچگی هامو نمی‌دونم خودم الان سال آخرم ولی همیشه متناسب با جیب پدر مادرم خرید میکردم 

امسال کتونی گرفتم لوازم تحریر هم چیز خاصی نمی‌خوام همین خودکار و این چیزا که سر جمع پونصد بیشتر نمیشه 

ولی در کل روش تربیتی شما بسیار اشتباه هست 

امروز دغدغش لوازم تحریر هست از فردا مدل گوشی هست که قیمت های ملیونی داره و پس فردا دغدغش میشه ماشین های میلیاردی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره بچه ها با شرایط اقتصادی آشنا بشن 

بهشون بگو این گرون نه

اشکال نداره نگران نباش 

الان در حد لوازم تحریر دو روز دیگه نیازهاشون بیشتر میشه 

از پس توقعاتشون بر نمیای

گناه. داره براش کیف جدید بخر ذوق کنه

ببین خودش میگه نمی‌خوام . وقتی یه چیزی داشته باشه تا زمانیکه سالمه ازش استفاده می‌کنه . 

پسر کوچیکم که به دنیا اومد این حدودا ۴ ساله بود . میخواستم واسه کوچیکه پتو بخرم ، برا اینم خریدم . گفت من پتو دارم ‌ از اون استفاده نکرد . دو سه سال پیش بخشیدم پتو رو. 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بچه رو پرو نکن چند روز پیش یه مشتری داشتیم دختره داشت با مادرش دعوا میکرد که چرا همین الان نمیبرنش کلاس بدمینتون مامانه میگفت بابات الان از جلسه شیمی درمانی اومده سرگیجه داره ولی دختره مگه میفهمید .خیلی ناراحت شدم

کوله‌پشتی گابل میخواد ست همه چی داره ۷ میلیون ناقابل 😅😃

بخدا بچه ها الان خیلی فهمیده و زرنگ‌شدن‌مث دهه ها قبل نیستن که اصلا نمیذاشتن خانواده بچه نظر بده همیشه دنبال بهترین و گرانترین جنس هستن

عزیزم،آخه وقتی بهترین هرچیز رو نمیتونیم یا سختمونه فراهم کنیم براشون چرا ب این دنیا بیاریمشون؟کمترین ...

حرفت درسته بچه دار شدن فقط به دنیا آوردن نیست اون بچه عشق میخواد توجه میخواد تفریح میخواد پول میخواد 

اما لوس هم نباید بار اوردشون دنیا رحمی نداره باید یک سری چیز هام درک کنن

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

منم چیز های گرون فشنگ دوست دارم اما خانواده ام وضعشون معمولی فعلا

پس درنتیجه سیع میکنم  رو خانواده ام فشار نیارم چیز های ساده مناسب قیمت بخرم 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

سالی چند جفت کفش و چند دست لباس بیرون میخوانمجبورم از خرجای خودم و شوهرم بگذریم تا اینا کمبودی حس نک ...

به نظر من اصول رو‌بهش یادبدین وقتی جنس معمولی همون قدر کار می کنه نیازی نیست جنس برند و گرونی بخرین که فقط داره پول برندش رو میگیره... براشونم توضیح بدید مثلا اگر قراره براش مداد رنگی بخرین همون مداد دوازده رنگ با کیفیت معمولی یا معمولی رو به خوب براشون کفایت می کنه چون نهایتا هم یکیال تحصیلی ازش استفاده می کنند برا سال بعدسال جدید مداد جدید میخرید براش و  قرار نیست مداد های نصف و نیمه قبل رو ببره مدرسه...نهایتا اونا رو برای تو خونه استفاده می کنه. بخاطر همین برا چیزی که قراره مدام براش خریده بشه جنس خیلی گرون برندارین تا خودتونم دلتون نسوزه. مخصوصا برا لباس چون بچه سال به سال سایزش عوض میشه و لباسا جنساشم پلاستیکه پاره نمیشه اب هم نمیره ...یه هزینه معقول کفایت می کنه. 

عزیزم،آخه وقتی بهترین هرچیز رو نمیتونیم یا سختمونه فراهم کنیم براشون چرا ب این دنیا بیاریمشون؟کمترین ...

برای اینکه همیشه که همه چی فراهم نیست قرار نیست همیشه دنیا بر وفق مراد مون پیش بره .این یه اصل جهانشموله. بچه ذو جوری بار بیاربن که اگر نه شنید یا چیزی که میخواست براش فراهم نشد مثل یه مسیله معمولی باهاش برخورد کنه نه مثل یه بحران حل نشدنی و بخاطرش سرخورده بشه