2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 42205 بازدید | 880 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب نمیشه حالا کمتر بخرید پدر میگه بهترین بخرید نمیخواد شما اذیت بشیدشمام یکم درک کنید واقعا خیلی گرو ...

اگر خود ما ارزونشو‌ یا کم کیفیتشو برداریم خودش میذاره سرجاش و میگه اون یکی بهتره و انتخاب کنین

لوازم تحریر کلا سالی یکبار هست و دل خوشی بچه ها مخصوصا ابتدایی ها به همین فانتزی و رنگی رنگی بودنشه و البته کیفیت خوب باید داشته باشه حداقل... صرفا چهره مد نظر نیست

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

خیلی لوسش کردی 

من بچه بودم مامانم برام بودجه تعیین میکرد مثلا ما برای فلان چیز فقط میتونیم ۵۰۰ تومن هزینه کنیم حالا تودت میدوتی میخوای با این ۵۰۰ تومن ۱ تیکه برداری یا ۱۰ تا تیکه 

اینطوری کم کم یاد میگیر پول ارزش دار باید براش برنامه ریزی کرد 

بچه من همین طوری بود سال اول ابتدایی ولی الان توجیهش کردم ده سالشه مدیریت میکنه و الکی پول خرج نمیکنه نه که بگم ارزون میخرم جنس گرون با کیفییت هم براش میخرم ولی با مد و ترند پیش نمیره.....الان این سومین سال که با این کیف میره تمیز و مرتب 

به هر حال الان بچس از قیمتا سر درنمیاره که نگاه میکنه کدوم خوشگل بود اونو برمیداره

اره قبول دارم بچست نمیفهمه فرق کیفها رو۰ ولی ده سالشه

کم کم از شش سالگی بهتره یاد بگیره در عوض هر چیزی باید پول داد

و در عوض پول پدرو مادر. مجبورن از خونه برن بیرون کار کنن و پیشه بچه هاشون نباشن تا باهم بازی. کنن و تفریح کنن

اینجوری میشه بهش یاد داد حق انتخاب با خودش تنها نیست

کاش قدیم بود که همه چی ساده و یه دست بودو بچه ها مثل هم بودن 

ببشتر بحث اینه که یاد بگیرن چطور زندگی کنن،وگرنه کسی نمیخواد بچشو اذیت کنه که،خب یه چیز مشخصه که تو ...

من بچه بودم وضعیتمون عالی بود ولی مادرم ما رو تو تنگنا بزرگ کرد خیلی چیزا رو دلم موند دلم نمیخواد دخترمم مثل خودم شه

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

بیشتر بچها مثل دخترخانم شما هستناما این روش تربیتی ۱۰۰ درصد غلطه که بچه هست و گناه داره هرچی میخواد ...

چقدر خوب که حوالی مهر ماه این تاپیک زده شد و پربازدید ..

هزار تا درس انسانیت به نظرم از توش میشه دراورد که برا همه قشری مفیده...(باتوجه به اکثر نظرات)

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

اگه میترسی و رو اعصابته از خودتو شوهرت بزنی برا بچه بخری بهتر بود بچه نیاری 

تو هر دوره‌ای بچه‌ها یچیزایی نیازدارن وقتیم سنشون کمه گناهدارن نخری براشون 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
نظرات رو خوندم . بعضی از نظرات واقعا عجیب بود برام. اما از تجربه و توصیه بعضی مادرا استفاده کردم. آخ ...

ببخشید من همه ی تاپیک رو نخوندم ولی میشه یه دومورد از عجیبا رو بگی برام

چند تا صفحه رو خوندم و دیدم کامنتای خیلی خوبی گذاشتن بعضیش

و همونطور که سلیقه ها متفاوته من هم همه رو نپسندیدم ولی خیلیاش عالی بودن

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

خب حد و مرز بزاش نذاشتی من پسرم رو میبرم خرید همون اول بودجه رو بهش میگم و توی انتخابها هولش نمیکنم بهش وقت میدم نسبت به بودجه خرید مناسبتری داشته باشه مثلا پارسال یه کلاسور برداشت گفت دیگه به جاش چند تا  دفتر نمیخرم و همین کار رو کرد هم خرید مورد علاقش بود هم بودجه کم نشد یا گفت قمقمه میخوام چون قمقمه داشت گقتم باشه بردار اما یکی از خریداتو حذف کن جامدادی رو حذف کرد قمقمه برداشت و تمام سال تحصیلی با جامدادی سال قبلش رفت مدرسه ولی قمقمه جدیدشو خیلی دوست داشت  حالا یه مبلغی  بالا پایین بشه مهم نیست اما اگر بچه رو توی خرید آزاد بذاری صد در صد میره سراغ گرونترین جنس و کم کم پر توقع میشه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍