2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 41689 بازدید | 867 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیی الان ماهایی ک کم توقع و بودیم برا پدر و مادر چی شد 

واقعا میگما 

ماها با درک بودیم 

والا اونا در اینده مثل ما نمبشن تعادل خوبه دیگ 

یه سری بچها درک تو وجودشونه

درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدم‌های سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بی‌معرفت،دورو، پرحاشیه و ‌...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت  نذارید  تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید  آدم دورو  مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی  آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون  نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون  نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن  منم دعا کنید برسم به  پیمان 

الان ۲۱ سالمه

و هنوز اون حس لذتی که خانوادم اجازه میدادن بهترین لوازم تحریر را برای مدرسم بردارم را دارم :)

مرسی که گذاشتی بخره تا اخر عمرش با فکر بهش سه حس خوبی داره 

ماهم وضعیت مالیمون عادی بود

کاربر جدید نیستم...   :) 

برای اینکه همیشه که همه چی فراهم نیست قرار نیست همیشه دنیا بر وفق مراد مون پیش بره .این یه اصل جهانش ...

ممنون چشم

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

مارکه قم

میدونم مارکه. البته چینی هست .ولی خب همینشم تو مملکت ما غنیمته

من برای دخترم یه کوله دبیرستانی و برای پسرم کوله مهد خریدم هردوش شد ۴۱۰۰ . البته از خود نمایندگیه گابل

متاسفانه بعضیا به اسم مارک و برند قیمتا رو دوبرابر میدن

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
هم قمقمه هم کیف دستی جامدادی کوله‌پشتی همه چی هست

اینجا ست کاملش ۵ تومنه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
میخرید چون دارا هستید اتفاقا قدیم وسایل فانتزی که خارج میومد زیاد بود

اتفاقا اوضاع مالیمون انچنانی نیستش واقعا 

با همون حقوقی که بقیع زندگی میکنن ما هم زندگی میکنیم

ولی پدرم معتقده که جنس باید خوب باشه ..هیچ‌جوره سر این موضوع کوتاه نمیاد

از طرفیم میگه هرچی خوشتون اومد بردارید...

لوازم تحریر و تهش سالی یکبار ادم میره خرید حسابی...میگه بخرید هرچیزی دوست دارید

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

اتفاقا اوضاع مالیمون انچنانی نیستش واقعا با همون حقوقی که بقیع زندگی میکنن ما هم زندگی میکنیمولی پدر ...

بعضیا نمی‌خرن چون علاوه بر مدیریت مالی و اینا پولشو نداشتن 

اخه باید باشه تا بخری

ψ ❤️

بعضیا نمی‌خرن چون علاوه بر مدیریت مالی و اینا پولشو نداشتن اخه باید باشه تا بخری

اره درک میکنم واقعا

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...