2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 27294 بازدید | 670 پست
دخترم هفت سال و نیمشه امسال میره کلاس دوم مثلا گفت برام کیف بخرین،گفتم مامان کیف پارسالت خوبه،امسال ...

اره سخته بدونی چه رفتاری بهتره 

مثلا اگ کیف نمیخری براش ،ی کفش عالی براش بخر و بگو این جایزت ک امسال با همین کیف داری میری 

والا آدم باید خیلی فکر کنه ببینه چی کمترین تاثیر بد رو میذاره 

از کجا جامدادی گرفتی 350 که 70 تومنی هم داشته والا من اینجا جامدادی تا 900 هم دیدم 350 ک عادی ترین ق ...

خب من ۳۵ تومنی هم دیدم 😄 ولی پارچه ای شل و ول با طرحی که برا بچه ها خوب نیست

همه قیمتی هست

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قرار نیست هرچیزی که میخواد براش بخری دخترت فردا وارد اجتماع میشه باید بفهمه که نباید هرچیزی میخواد براش فراهم بشه همه پدرو مادرش نیستن که بهترین هارو بهش بدن فردا هر چیزی طبق مرادش نباشه سرخورده میشه دنیا با ما مثل پدر و مادرامون مهربون نیست

نه والا کلا بچه ها ی من مثل خودم قانع بودنو هستن اینطوری یاد گرفتن از شش سالگی بهشون پول تو جیبی دادیم خودشون حساب کتاب میکنن مثلا اگه میخواستم براشون یه دفتر معمولی بخرم اگه فانتزیشو دوست داشتن میکفتم از پول خودت کمی بذار روش تا بتونی بخری وگرنه توان من همون معمولیه البته چیزایی که دوست دارن رو میذارم مناسبت میشه براشون میخرم

دیگه اینجورم خوب نیستا..بچه از ترس نبود پول یا حالا کلا مشکل مالی قید همه چیو بزنه و مدام نگران جیب ...

من اصلن تا حالا بهش نگفتم ک پول ندارسم خداروشکر وضعمون خوبه حتی وقتی میگه ولش کن پولش زیاده من بهش میگم عیب نداره بخر ،همه چیز بهترینشو میخرم براش چدن میدونم دختر خیلی خوبیه و سو استفاده نمیکنه، 

نمیدونم چرا انقد نگرانه😁هر چی بهش میگم تو ب پولش کاری نداشته باش بازم میگه دوست ندارم خیلی چیزای گرون بخرم شما اذیت بشید،10 سالشه ولی مث ی ادم بزرگ میفهمه

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه چرا باید تو این سن فکرش پیش پول و نداشتن و گرون بودن باشه؟من از پستت ناراحت شدم برای بچه این خوش ...

نمیدونم وافعا من همیشه همه چیز بهترین براش خریدم خداذوشکذ وضعمون خوبه و هیچ وفت کمبودی براش نزاشتم،هر چی بخواد یا براش سفارش میدم یا میریم میخریم هر چی بهش میگم تو ب پولش کار نداشته باش باز میگه دوست نداذم چیزای خیلی گرون بخرم شما بهتون فشار بیاد،بهش میگم بابا ب اندازه کافب پول داره نگران نباش،نمیدونم چرا همیشه نگرانه ،خداروشکر براش چبزی کم نمیزارم هم از لباس بگیر تا وسایل مدرسه همیشه تشکر میکنه بچم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من احساس میکنم اینجوریم بچه همش استرس داره نکنه یه چیزی بخوام پولش نباشه،من گاهی ناخواسته شاید به بچ ...

نمبدونم چرا استرس داذه عزیزم،من هیچ وفت لهش نگغتم پول ندارم چون خداروشکر وصعمون خیلی خوبه شاید از هر چیز من دوتا دوتا براش میخرم،مثلن شلوار جین بخام بخرم 2 تا براش میخرم لباس عید دو دست یا سه دست میخرم براش ،لوارم تحریر همینطور ،بهترین چیزو میخرم براش ولی بازم نگرانه میگه نمیخوام اذیتتون کنم خیلی مهربونه بچم،ولی من هیچ وفت نزاشتم کمبودی حس کنه،

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به قران دوس ندارم پرتوقع باشه ولی از طرفی هم دلم نمیاد بهش نه بگم ذوق و شوقشو میبینم دلم شاد میشه ول ...

لطفا بذار هر چی دوست داره بخره لوازم تحریر انقدر گرون نیست ک نتونی براش تهیه کنی من حسرت لوازم تحریرایی که دوست داشتم و مامانم تو بچگی برام نخریده تو دلم مونده

وااا یعنی چی میگه بچه بی فکر؟؟؟یعنی انتظار داری از این سم بشینه قدرت تحلیل تجزیه داشته باشه عاقلانه برخورد کنه!!!!!!!!!!!هیچ کس حق نداره بچشو محکوم کنه اونم بچه مدرسه ای !!وظیفه ی شما اموزش صحیح که بهش یاد بدی نه که اون بخواد خودش بفهمه،اگر قرار بود خودش بفهمه و به فکر باشه که دیگه اسمش بچه نبود بزرگسال بود

دقیقا پسر منم همینه میگه چون پارسال خودت واسم کیف گرفتی امسال باید خودم انتخاب کنم اینی هم که این میخواد پولشو ندارم. پارسال از این ارزونا گرفتم ۳۰۰ که صدبار پاره شد و دوختم

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

من برا بچه هام چیزای متوسط و خوب می گیرم.ولی مثلا دو تا تیکه اجازه میدم فانتزی بردارن. آخه فانتازیا زیاد کاربردی هم نیستن. پسرم جامدادی و کیفشو سه سال برد.گفت مال همه جدیده. منم دیدم کیفش هم سالمه و هم شیک. گفتم ما هم توان خرید رو داریم ولی این دیگه مصرف گرایی هست. البته من جنس خوب و گرون خریده بودم براش. هنوزم خوبن ولی امسال دیگه براش تو خریدم.

دخترم ۹ سالشه هرچی رو خواسته براش خریدم اگه اون لحظه نداشتم قول دادم بعدا براش بخرم و خریدم بعدش

اون به انتخاب خودش نیومده که من الان بهش سخت بگیرم شده خودم و شوهرم هیچی نخریدیم ولی بهتریناشو برای دخترم گرفتم

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...