2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 33267 بازدید | 759 پست
بنظرم وظیمونه ما اونارو به این دنیا میاریم و وظیفمونه بهترین هارو در اختیارشون بزاریم

بهترین ها فقط مادی نیستن.

اینکه بچه تو پر توقع کنی و تو این دنیا که هممممیشه بهترشم هست تو هرررچیزی، عادتش بدی هرچی خواست همونه، در واقع بدبختش کردی.

یه آدم پر توقع همیشه ناراضی میشه در بزرگسالی 

دختر من قربونش لرم وفتی میره تو مغازه همش نگران پول منه مبگه مامان این گرونه؟ ولش کن الکی پول نده م ...

دیگه اینجورم خوب نیستا..بچه از ترس نبود پول یا حالا کلا مشکل مالی قید همه چیو بزنه و مدام نگران جیب والدینش باشه..از الان درگیرشدن سراینچیزا واقعا درست نیس براش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بد عادت کردی،من دخترم ۶ سالشه قبل زا خرید بهش می گم تا چقدر می تونه خرید کنه

۶ سال ک دیگه نه

حتی خود پیامبر گفت تا ۷ سال بزارید کیف دنیا رو ببرن و هرچی میخوان فراهم کنید براشون

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.

عزیزم بهتره بهش بگی برات وسایلای گرون هم میخرم ک بدونی میتونی صاحب همه چیزهای خوب باشی این قشنگ تره

عزیزم من نگفتم براش وسایل ارزون یا بی کیفیت میخرم

فقط در جواب استاتر گفتم خیر دختر من اینجوری نیست که بدون فکر هر چی دید باید براش بخریم.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

به عنوان کسی که دوتا فرزند بزرگ کردم وتجربه دارم میگم اینطور خریدا را خودت انجام بده نهایتا دوتا چیز فانتزی هم بگیر که خوشحال بشه این طوری مقرون به صرفه تره چیزای با کیفیت تر وکاربردی تر هم میخری بچه هم عادت میکنه به قانع بودن

دختر من قربونش لرم وفتی میره تو مغازه همش نگران پول منه مبگه مامان این گرونه؟ ولش کن الکی پول نده م ...

بچه چرا باید تو این سن فکرش پیش پول و نداشتن و گرون بودن باشه؟من از پستت ناراحت شدم برای بچه این خوشحالی نداره واقعا

منو خواهرم همیشه از هر چیزی بهترینشو میگیریم در واقع خود بابام اینو میگه اگر در اینده هم بچه دار  بشم براش بهترین چیز ها رو میگیرم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

منم دوران دبیرستان نون و پنیر می بردم همه بچه های ساندویچ فلافل هر روز می خوردند گرون هم بودمن در کل ...

من دبیرستان هیچی نمیبردم😂🎀 دوستامم همینطور

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.

من خودم همیشه بهم میکفتن اگه فلان خوراکی رو ببری شاید دوستت نتونه بیاره من وضعم خوب بود ولی چندتا دو ...

من که همیشه میوه نوبرونه میبردم به بقیه هم میدادم خیلی خوش میگذشت بعدم این تفکر غلطیه میگن فلان چیز رو نیار شاید بچه دیگه دلش بخواد واسه راحتی دیگران نباید خودمونو ناراحت کنیم به هر حال توی تلویزیون و خیلی جاهای دیگه هم ممکنه اینا رو ببینن

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

نظراتو خوندم❤️متاسفانه متاسفانهاکثرا کاربرای اینجا از قشر ضعیف هستنوگرنه سالی یه بار تهیه لوازم تحری ...

عزیزم اینجوری نگو.مسئله فقط لوازم تحریر نیس ک سالی یکبار باشه..مادرا ازین ناراحتن ک این رویه ثابته و خرج روزانه و ماهانه هست..اگه فقط سالی یکبار بود ک مشکلی نداشتن

من احساس میکنم اینجوریم بچه همش استرس داره نکنه یه چیزی بخوام پولش نباشه،من گاهی ناخواسته شاید به بچم گفته باشم فرضا الان پول فلان چیزو ندارم،وقتی میبرمش مثلا لوازم تحریر بگیره و می‌پرسه مامان این گرونه؟پولشو داری؟ناراحت میشم که بچم بخواد همش به این فکر کنه پولش هست یا نه 

دختر من درکش میرسه و اینجوری نیست که بگه فلان چیزو حتما می‌خوام منم سعی میکنم ارزش هرچیزی رو براش توضیح بدم که خرج الکی نکنه ولی به نظرم اینکه بخوان استرس پول هست یا نیست رو داشته باشن هم گناه دارن

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
۶ سال ک دیگه نهحتی خود پیامبر گفت تا ۷ سال بزارید کیف دنیا رو ببرن و هرچی میخوان فراهم کنید براشون

تا ۷ سال هر چی خواست بخره بعد نذاریم بخره؟اینطوری که باز تربیت کردن سخت می شه،بعد هم شما چیزهای لازم رو بخر اگه هنوز بودجه داشتی واسه یه بچه ندار هم یه چند قلم بخر تا بچه مهربونی و بخشندگی رو یاد بگیره