2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 34038 بازدید | 766 پست
سالی چند جفت کفش و چند دست لباس بیرون میخوانمجبورم از خرجای خودم و شوهرم بگذریم تا اینا کمبودی حس نک ...

خیلی کارت اشتباهه عزیزم 

بخاطر همینه که اینجوری انقد بی فکر شدن 

چرا نباید کمبود حس کنن؟! 

بلاخره که نباید همیشه همه چی فراهم باشه 

یه زمانی باید نه بشنون... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من خودم دوس دارم بهترینش رو براش بخر .. چرا بچه باید التماس کنه

روانشناسا میگن خوب نیست بچه هر چی خواست در اختیارش باشه.باید از همون کودکی یاد بگیره همیشه همه چی محیا نیست.شما الان می تونی واسش تهیه کنی پس فردا مثلا اگه تو کنکور ،تو ازدواج،شغل شکست خورد چجوری باید یاد بگیره کنار بیاد.از کودکی بچه ها باید در حد اعتدال نه شنیدن و یاد بگیرن

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مجردم

دوست دارم تا جایی که میشه موقعی بچه دار بشم که بتونم همه نیازشو تامین کنم و در رفاه باشه

بچه تا تو‌خونه ی منه سختی بکشه... بره مستقل شه بازم سختی بکشه ... خدایی نکرده خونه شوهر یا با زنشم سختی بکشه از لحاظ مالی حداقل خونه پدرش در رفاه باشه 

این نظر منه

منم دخترم این مدلیه.. ولی من نمیخرم براش.. مگه الکیه اخه.. تلاش میکنم خریداش محدود باشه.. خیلی چیزام میخرم در نبودش و بعد بهش میدم اونم خوشحال میشه.. سمت فروشگاه مغازه نمیبرم چون خودش خطرناکه😂

من به پسرم پول تو جیبی میدم جمع میکنه یا چیزایی که دوس داره میخره یا اگه چیزای گرون تر دوس داشت مجبوره پول جمع کنه بذاره رو پول من تا اونو بخره اینطوری مدیریت مالی رو یاد میگیره و اعتماد به نفس پیدا میکنه 

کلا روانشناسا همیشه میگن همه چیو برا بچه نباید بگیرید یه بارشو بگید نه 

بعدم کلا چیزایی که برا دختراس خیلی فانتزیو خوشگله هی دلشون میخواد 😂وگرنه من برا پسرم میرم خرید تنوعش خیلی کمتره 

سلام پسرم 12سالشه ولی لوازم مدرسه رو خودم براش می گیرم. کیفش رو هر دو سال یک بار براش می گیرم که خودش انتخاب می کنه.

بقیه وسایل خودم می گیرم.بچه قانع ای است.

دوست عزیزی که داری این پیام رو می خونی یه صلوات بفرست برای رفع مشکلمون ممنون😗😍
سالی چند جفت کفش و چند دست لباس بیرون میخوانمجبورم از خرجای خودم و شوهرم بگذریم تا اینا کمبودی حس نک ...

اگه حد و حدود مشخص کنید و گاهی نه بشنوه هم پره توقع نمیشه کمبود هم احساس نمیکنه نترسید

فقط به فکر اون روزی باشید که فردا پس فردا شوهرش بهش گف تو پاشه نیاد خونتون بشینه

اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

خواهرم کلاس اوله و خودش گفته نمیخاد... کیف و جامدادیه مهد کودکشو میبره، قشنگ تمیز شستتش و با همونم ذوق میکنه... خواهره با فکری دارم بخدا

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

بچه خیلی چیزا ممکنه بگه

اگه شما ملاک زندگیت رو روی عقل یه بچه میذاری، دیگه مقصر شمایی!

من یادمه بچه که بودیم وضع مالی مون معمولی بود.

مامانم ما رو میبرد خرید لوازم تحریر.

میگفت فقط نفری دو تا دفتر فانتزی اجازه دارین انتخاب کنید. 

یا برای خرید کیف، دو یا سه تا کیفی که به بودجه مون می خورد و جنسش هم خوب بود میچید جلومون میگفت از بین اینا انتخاب کنین.

هم به انتخاب ما احترام میذاشت، هم بهمون قناعت و عقل معاش یاد میداد.

به نظر من بها دادن بیش از اندازه به بچه ها، در آینده قطعا هم دودش تو چشم خودشون میره هم تو چشم شما.

بچه باید قناعت رو از بچگی یاد بگیره

من دخترم ده سالشه وضع مالی مون هم خوبه

خیلی چیزا از لباس و لوازم تحریر و ....واسش میخرم

اما اجازه نمیدم هرررررر چیزی که دلش میخواد بخره

اون روز رفتیم دست گذاشت رو یه بسته ماژیک ۲ میلیونی

گفتم‌نمیخرم‌چون ارزش نداره حتی گفت از پول توجیبی خودم میخرم گفتم نه

تربیت ترکیب محبت و اقتداره .هر کدومش زیاد تر بشه آسیب اس

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
واقعا چقدر چیزهای کوچیکی که به چشم نمیاد ولی اثرات عمیقی میزارن به نظرتون باید چیکار کنیم تا بچه هام ...

دقیقاااا

واقعا این چیزا مهمه ولی بقیه فقط الانو میبینن فکر میکنن اینا رو انجام بدن بچه ی خوب تحویل جامعه دادن 

سطحی نگاه میکنن به همه چیییی

دیشب کلی بحث کردن با من

شما بچت چند سالشه عزیزم ؟؟

اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

از کجا جامدادی گرفتی 350 که 70 تومنی هم داشته والا من اینجا جامدادی تا 900 هم دیدم 350 ک عادی ترین قیمته حس میکنم توقع دخترت زیاد هم بالا نیست شما به روال خونه پدر عادت کردی

حیوان مورد علاقم: اکسم

منو خواهرم هم همین هستیم کاریش هم نمیشه کردسلایق عوض شده خباون موقع اینقدر تنوع و.. نبودبا اینکه درا ...

خب نمیشه حالا کمتر بخرید پدر میگه بهترین بخرید نمیخواد شما اذیت بشید

شمام یکم درک کنید واقعا خیلی گرونیه و نذارید پدرتون شرمندتون بشه

دقیقااااواقعا این چیزا مهمه ولی بقیه فقط الانو میبینن فکر میکنن اینا رو انجام بدن بچه ی خوب تحویل جا ...

دخترم هفت سال و نیمشه 

امسال میره کلاس دوم 

مثلا گفت برام کیف بخرین،گفتم مامان کیف پارسالت خوبه،امسال ببرش سال بعد برات میخرم 

آدم واقعا نمیدونه چی درسته

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤