2777
2789

خانوما من لیسانس حقوق دارم از یکی از دانشگاه های خیلی خوب ، رتبه برتر هم بودم

الان ۲۲ سالمه 

امشب دختر داییم که خودش بعد از چند سال تلاش فراوان تونسته استخدامی قبول بشه بهم زنگ زد گفت به جای اینکه وقت و سرمایه تو بذاری رو وکالت دوباره کنکور بده بیا معلمی 

وکالت اشباع شده  وکیلا بیکارن ، کار ندارن 

الان که شرط سنی شده ۳۰ بیا دوباره کنکور بده معلم شو 

چون رتبه بودی یه زمان باز هم رتبه میاری 

شما چیه نظرتون؟ 

اگه میشه به هیچ شغلی توهین نکنید نظرتون رو بگین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

100٪ وکالت،معلمی باید از روانت مایه بزاری با ی مشت دیوونه خل چل سر کنی جدیدا هم از گل نازک تر معلم نمیتونه به دانش آموز بگه دانش آموزا هم معلم و قورت میدن

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

نه بابا حقوق رشته خوبیه وکالت هم شغل خوبیه توش موفق تری درامدش نسبت به معلمی هم بهتره

تلاش و انرژیت بزار رو ازمون وکالت

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"