2777
2789
عنوان

بین وکالت یا معلمی کدوم رو انتخاب میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 81 پست

سلام

بستگی به روحیتون داره و اهدافتون

من روحیه ام با شغل وکالت نمیسازه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معلمی رو انتخاب میکنم چون وکالت با روحیاتم سازگار نیست 

شما هم فقط باید به خودتون و علایق و روحیاتتون نگاه کنید نه چیز دیگه چون حقوق هم رشته خوبیه و اگه توش متمایز بشی میتونی شغل و درامد کسب کنی 

وکالت کلا سخته و سخت کار گیر میادکم نبودن دانشگاه های خوب درس خوندن و کار نمیکنن

نه اصلا اینجوری نیس، فامیل ما حوزه درس میخوند راحت تونست آزمون بده وکیل شه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

لطفا کسی ناراحت نشه ولی من اعتقاد دارم آدمایی که تو رشته ی خودشون نمیتونن کسب درآمد کنن و میرن سمت معلمی عرضه ندارن و ساده ترین راه رو انتخاب کردن ،ما تو اقواممون ۵ تا وکیل داریم همه هم وضع مالیشون اوکی 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
خدایانا شکرت یکی مارو درک کرد

چون پدرو مادرم معلمن خیلی خوب درک میکنم 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

نمیدونم

وکالت هم عالیه از لحاظ پرستیژ 

درامد هم اتفاقا زود به پول زیاد میرسن ولی اعصاب خوردی داره، جا برای پیشرفت داره،وقتت دست خودته کارمندی نیست.

ولی اگه به همسر و بچه و خانه داری پایبندی معلمی خوبه.

یه زمانی منم معلمی رو پسند نمیکردم میگفتم حقوقش کمه.ولی واقعا کم نیست برای یه خانوم

خودمم میخوام دوباره کنکور بدم

اگر آرامش داشتن برات مهمه و شغل روتینی که تعطیلات و... سرجاش هست دوباره کنکور بده برای فرهنگیان ولی اگه احساس می‌کنی ممکنه خسته کننده باشه برات وکالت هنوزم اگر زیاد تلاش کنی بازار کارش خوبه