2777
2789
عنوان

بین وکالت یا معلمی کدوم رو انتخاب میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 81 پست
نه اصلا اینجوری نیس، فامیل ما حوزه درس میخوند راحت تونست آزمون بده وکیل شه

حوزه فقه و اصول زیاد میخونن ،و درسای تخصصی حقوق خانواده دارن و معمولا درساشون از بچه های دانشگاه عمیق تر و سخت تره برای همینم زودتر قبول میشن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حوزه فقه و اصول زیاد میخونن ،و درسای تخصصی حقوق خانواده دارن و معمولا درساشون از بچه های دانشگاه عمی ...

اگه درساشون سخت تره پس چرا هرکی میگه حوزه میرم بقیه به چشم بی سواد بهش نگاه میکنن؟

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

من جات بودم وکالت ..چون خیلی دوست دارم به مردمی که حق شون ضایع شده کمک کنم 

وکالت ی دنیای بی انتهاست گاهی انقد میری بالا ک وکیل سیاستمدار می شی یا وکیل ی آدم معروف 

کلا پر از هیجان ه و پر از خیر و برکت 

البته فساد هم هست ک می شه نرفت طرفش

بنظرم بخدا توکل کن نه حرف دختر خالت... چیزی که علاقت هس همونو بخون نه بخاطر پول یااینکه کار داره یانه فقط بخاطر دلت بخون وقتی چیزی رو بخاطر خودت ودلت انجام بدی زمینه کارش روهم خدا جور میکنه 

من جات بودم وکالت ..چون خیلی دوست دارم به مردمی که حق شون ضایع شده کمک کنم وکالت ی دنیای بی انتهاست ...

راستش به این نکته هم اشاره کرد و گفت که درآمد وکلا معمولا حرامه 

بنظر شما اینطوره ؟

نه اونیکه علاقه داری ادامه بده وکالت عالیهخودم ارشد حقوق خوندم ولیخب عاشق معلمی بودم قبول شدم

ببخشید شما از معلمی راضی هستی؟ میشه از تجربت بگی

کدوم پایه هستی؟درامد؟ سرو کله زدن با بچه ها؟ به خونه زندگیت و بچه داری میرسی در کنار کارت؟

اگه درساشون سخت تره پس چرا هرکی میگه حوزه میرم بقیه به چشم بی سواد بهش نگاه میکنن؟

من خودم هم  ارشد دانشگاه دارم هم سطح سه حوزه  ،دانشگاه تهران خوندم اما درسای حوزوی خیلی خیلی سخت تر بود ،تو دانشگاه برای ارشد ۳۸ واحد خوندیم حوزه ۱۳۰ واحد اونم واحدهای تخصصی ،جزوه هم خبری نبود باید خود کتاب رو میخوندی 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
بنظرم بخدا توکل کن نه حرف دختر خالت... چیزی که علاقت هس همونو بخون نه بخاطر پول یااینکه کار داره یان ...

اخه گفت اصلا درآمد ندارن 

میترسم واقعا 

دلم میخواد حداقل برای شروع درآمد کم هم شده داشته باشم 

مامانم میگه روزی دست خداست تو با این چیزا کار نداشته باش 

موافقین؟ واقعا اگه تلاش کنم خدا بهم پول رو میرسونه؟

من خودم هم ارشد دانشگاه دارم هم سطح سه حوزه ،دانشگاه تهران خوندم اما درسای حوزوی خیلی خیلی سخت تر ...

به نظرم این ظلم و کم لطفی هست که مدرک به حوزوی ها نمیدن همش میگن سطح دو سه و... نمیگن لیسانس فوق لیسانس 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
نمیدونموکالت هم عالیه از لحاظ پرستیژ درامد هم اتفاقا زود به پول زیاد میرسن ولی اعصاب خوردی داره، جا ...

من کلا خیلی خیلی پر خرجم

راستش ازدواجی هم نیستم اصلا 

میشه با توجه به اینکه شرایط هم راهنماییم کنید ؟