2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اصلا ما فقط یکبار میریم همون هفته بعد میان قدمشون سر چشمم ولی شوهر میگه ما باید ده بار بریم اونا ...

عجب...شاید خودت همیشه  پیش شوهرت از اومدنشون گله وشکایت میکردی که الان واضح میگه چرا میان ؟

میگه ما دونفر بودیم اینا چهار نفر خیلی زیادن

مردها الان اعصاب ندارن گرونی فشار روشون .میان خونه دلشون ارامش میخواد لباس راحت  حتی ببخشید دلشون یه گوز دادن بدون استرس میخواد.حق داره عزیزم توهم به زبون بگیرش قشنگم

آخه چی بگم بهشون روم نمیشه

کمتر برو خونشون ، بگو میخواستم بیام یکی دوهفته خونتون شوهرم گفت تو این گرونی چه گناهی کردن بری اونجا بمونی مگه ادم یه هفته هم جایی میمونه بو اخلاقش یه جوریه

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

اول اینکه شوهرت واقعا بی درک وشعوره با اینحال تو میشناختیش و میرفتی خونه ی مادرت میموندی؟؟؟

من یکسال از شمال تا تهران میرفتم خونه ی مادرم یکروز میموندم برمیگشتم با اینکه اصلا تادعوتشون نکنیم نمیان

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

هر چی میکشی از خودته 

تو که خانوادتو‌میشناسی 

چرا میری با شوهرت یه هفته میمونی تهران 

برو یه روزه برگرد 

شوهرتم احمقه ،خب بابات بنده خدا کلی خرید کرده براتون 

از حسادت داره میترکه که خانوادت اومدن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

میگه ما دونفر بودیم اینا چهار نفر خیلی زیادن

ابرو داری نکن پیشترازاین همین خرفشو به خانوادت بکو چطوراونا این همه براخونت خریدکنن خرح کنن بازم تو سرکوفت بشنوی؟ به نظر من بهشون بکو بفهمم باچه ادمی طرفن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.