2777
2789
عنوان

روانشناسی بالینی

309 بازدید | 74 پست

من علاقه‌مند به رشته روانشناسی بالینی هستم و می‌خوام بدونم این رشته دقیقاً چی کار می‌کنه، مسیر تحصیلیش چطوره و بازار کارش چطوره؟

کسی تجربه‌ای داره یا اطلاعات مفیدی می‌تونه بهم بده؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.

پذیرشش محدوده کمه 

در حیطه روان درمانگری هست داری روانشناسی شخصیت خانواده آسیب شناسی و ایناا هست که در حیطه روان درمانی هست

بازار کارش در سال‌های آتی شنیدم میگن غوغا میکنه ولی در کل روانشناسی در کشور کانادا بی نظیره

پذیرشش محدوده کمه در حیطه روان درمانگری هست داری روانشناسی شخصیت خانواده آسیب شناسی و ایناا هست که د ...

من سال اینده باید کنکور بدم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم خیلی استرس دارم

به این رشته علاقه دارم میترسم نیارمش درکل خیلی ادم استرسییم

سهمیه منطقه۳ دارم بنظرت چقدر تاثیر داره برام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پذیرشش محدوده کمه در حیطه روان درمانگری هست داری روانشناسی شخصیت خانواده آسیب شناسی و ایناا هست که د ...

در شاخه دکترا هم بخوای ادامه اش بدی روانشناسی پزشکی و نوروسایکولوژی  داره گه میتونی بعد خوندنش بری پزشک مغز و اعصاب بشی

من سال اینده باید کنکور بدم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم خیلی استرس دارمبه این رشته علاقه دارم میترس ...

اصلا استرس نداشته

اکه کنکور ارشد میدی گه فک مشاور مخصوص دارن قشنگ مشاور بگیر بخون مطمئنم میتونی یک روانشناس موفق بشی😍

تو موفق نشی پس کی بشه؟

اگه واقعا دوسش داری براش تلاش کن اگه دوسش داشته باشی حتی اگه بازار کارم نداشته باشه موفق میشی چون دوسش داری

تو ایران

توفیق زیادی بین بالینی و عمومی و سلامت نیس

مگر بخوای از طریق ازمون وزارت بهداشت وارد دانشگاه شی

که سهمیه و... داشته باشی رتبه تک بیاری

بری دانشگاه علوم پزشکی بخونیش بالینی رو

وگرنه توی وزارت علوم خیلی توفیقی نیست

و توی کار

از شما توانایی میخوان گرایشون خیلی اهمیت نداره

لیسانس ک همون روانشناسی ساده ست

اما ارشد

گرایش انتخاب میکنی

نکته ایی ک باید تذکر بدم اینه

فعلا وضعیت دانشگاه های دولتی خرابه

بابت بودجه ست یا هر چی

ظرفیت ندارن اصلا 

هدف یا باید پردیس خود گردان باشه ک خیلی گرونه

یا ازاد

یا پیام نور

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

در شاخه دکترا هم بخوای ادامه اش بدی روانشناسی پزشکی و نوروسایکولوژی داره گه میتونی بعد خوندنش بری پ ...

رشتم انسانیه منطقه۳ ام بنظر شما چه رشته هایی خوبه که شرکت کنم.به حقوق علاقه ای ندارم احتمال فرهنگیان هم خیلی کمه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم

رشتم انسانیه منطقه۳ ام بنظر شما چه رشته هایی خوبه که شرکت کنم.به حقوق علاقه ای ندارم احتمال فرهنگیان ...

خوب پس کنکور سراسری میخوای بدی هنوز

ببین ۶۰ درصد معدله 

نگران نباش روانشناسی دانشگاه آزاد و پیام نور با سوابق برمیداره

سراسری یکم باید بیشتر تلاش کنی اگه نیاوردی نگران نباش

روانشناسی رشته خوداشتغالی هست این طور رشته ها رو هم هر جا بخونی به خودت وابسته اس

یه رشته مهارت محوره باید مهارت داشته باشی تا کار برات پیدا شه

ارشدش رو هم اون موقع که کنکو ارشد میدی مشخص میشه بازار کا داره یا نه ممکنه اون سال پدیرش بالینی نباشه اونو اون موقع تصمیم میگیری

حسابداریم رشته خوبیه میتونی بعد ۴ سال کار میدا کنی براش

اصلا استرس نداشتهاکه کنکور ارشد میدی گه فک مشاور مخصوص دارن قشنگ مشاور بگیر بخون مطمئنم میتونی یک رو ...

کنکور سراسری میدم

هیچکدوم از اطرافیانم روانشناسی با لینی نخوندن

دوتا از اقوام روانشناسی خوندن که الان نشستن خونه

خوب پس کنکور سراسری میخوای بدی هنوزببین ۶۰ درصد معدله نگران نباش روانشناسی دانشگاه آزاد و پیام نور ب ...

به حسابداریم علاقه دارم ولی چون تعداد زیادی از خانواده این رشته رو خوندن خانوادم دوست ندارن منم راه اونارو برم

خودمم دوست دارم یچیز متفاوت باشه