2777
2789

من بخاطر خانواده شوهرم و شوهرم رعایت کردم از خیر جشن گذشتم

اما خالا میفهمم نه شوهرم لیاقتشو داشت نه خانوادش

چقدر دلم‌میشکنه و میسوزه برای خودم

چقدر بچگی کردم و فکر کردم قدر میدونن....💔💔💔💔

تو فامیل تنها کسی که عروسی نگرفت من بودم

خریت کردم عشق و عاشقی بیجا چشام کور کرد

من هم نگرفتم ولی حسرت ندارم

برام مهم نبود

ولی دخترها اکثرا براشون مهمه و به نظرم حتما بگیرند...حسرت نباشه به دلشون

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

برا ما عشق و عاشقی نبود. 

بخاطر کرونا نگرفتیم. 

همچنان از انتخاب مون و شرایط مون راضی ام. 

هربارم بهش نگاه میکنم، رضایت دارم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عروسی نمیگیرم قصدم فداکاری نیستعلاقه ای ندارمپس حسرتی هم برام نمیمونه

مناهلی؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

دقیقا همین طوره عروسی یک باره 

یک بار میتونی لباس عروس بپوشی یک بار یه جشن برای توعه 

من با وجود اینکه ادم خجالتی هستم و رقص هم بلد نیستم اما اگه بخوام ازدواج کنم حتما عروسی رو میگرم 

برای تو حتما ارزشش رو داشتن که دلت نمیسوزه

حقیقتا از پوشیدن لباس عروسی و اینکه همه چشمها روی من باشه حس  چندان خوبی نمیگیرم...

حتی تولدمم سر کار وقتی غافلگیرانه است و همه چشمها روی من باشه حس عجیبی هست..‌

دوست ندارم تو چشم باشم تو جمع

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍