2777
2789
عنوان

دخترم چند روزه قهره لبوبو میخاد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 78088 بازدید | 972 پست

صگیون ها  خدای جادوگری ... هستن  اصلا هستی و چیستیشون در پرستش ابلیس و جنیانه ،  تا سال ۲۰۳۰  هم برای نظم نوینشون که تو نقشه و اهدافشون بوده از ۶۰ سال پیش، کشور های خاورمیانه  و ایران رو برای بزرگ کردن اسرا.ییلشون تا عراق و مصر ،   باید تجزیه و نابود کنن ... همه ی این کارا و جنگ و جنایتاشون  و اون کرونا هم  برای همین هدف و نظم نوینشون ...  این عروسکا رو نخرید  ، هوش مصنوعی و  اینترنت و بازی های کامپیوتری هم نذارید زیاد بچه ها استفاده  کنن  ...  اینا هم مربوط میشه ... توضیحش طولانیه .. همینقدر که برنامه نویسی و اینا با صفر و یکه و با رمز حروف و اعداد و اینا و طلسمات شیطانی و اجراش رو پیکسل ها  کارهای شیطانی و آخرالزمانی خودشون رو پیش میبرن  ..  

خودتون هم   پازوزو رو سرچ کنید  ببینید

از ماست که بر ماست ، منظور کُل آدماست🌍🌏🌎                        🪩   برای عقل و انسانیت های از دست رفته گریانم   🩷 آن صاحبِ زمین و زمان و شاهِ جهان را خواهانم  🔷️گر چه پُر ز گناهان و نادانی ام ولی لااقل هر  چه     گناه  و   پلیدیست  را  ز ابلیس و پیروانِ جن و اِنسش دانم و نابودیشان را جویانم     که تمام احوالات بد و پلیدی ها و بیچاره گی ها و  جنایات طول تاریخ بشر و مُلک وجود خودمون از گور ابلیسه  نه    خالق    یکتاای مهربانترین که عقل و ادراک و شعور و اختیار داد و با هزاران پیامبر هدایت کرد به سمت نور و نیکی ها واَنوار خودش (۱۴ معصوم و دلایل خلقت و سَروران دو عالم) و گفت  انتخاب کن  بین  نور  و ظلمت   ،   حق و باطلخیر و شَر   ،     هدف از خلقت،  انتخاب کردن بین دو تا راهه و عبادتشونه ، راه سومی نیست  ،   کدووم رو انتخاب میکنیم  ،  اجازه مییدیم  وارد قلبمون  بششه و در موردش تفکر میکنیم و براشون زندگی کنیم.💚🪴https://tooloe72.blogfa.com/    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ب چه قیمتی؟ ب قیمت افسرده شدنش؟؟؟ غذا نخوردنش؟ حرف نزدن و تو لک رفتنش ول کن توروخدا همین ک دخت ...

آره فکر کردی الان براش خریدی دیگه ضربه نمیخوره؟؟ آسیب نمیبینه؟؟ نه بدتر یاد میگیره و این ذهنیت براش به وجود میاد که این دنیا به هرچی بخواد به زور میتونه برسه 

وقتی هم که بزرگتر شد میبینه که از این خبرا نیس و بدترین ضربه رو همونجا میخوره 

اینو از طرف کسی میگم که مادرش تفکر شمارو داشت و هرچی بچه ش میخواست دلش میسوخت سریع فراهم میکرد 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

خداروصدمرتبه شکر دختر 7ساله ی من ازش بدش میاد.  حتی برای کوله مدرسه، گفت عکس لبوبو نباشه،  کرومی یا ملودی. 

اما اگر به من باشه.  حتی همین کرومی اخمو ی سیاه هم بدم میاد بخرم تو وسایلش .  

خدایی اینا چیه مد میشن. حال ادم بد میشه.  زشت و بی ریخت.  

🫠تمام زندگیامون شده تهاجم فرهنگی.  عروسکا و چیزای متفرقه و وسایل خونه و زندگیمون یه طرف، 

از اونورم طرف میاد باهات دوکلمه حرف بزنه،  تو نصف حرفاش از کلمات انگلیسی صحبت میکنه.  مثل همین خودمون که میگیم "ترند" "فیک" و فلان.... 

البته منی هم که از کلمه مد بجای ترند استفاده کردم، اونم اشتباهه🫠🫠🫠🫠

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
آره فکر کردی الان براش خریدی دیگه ضربه نمیخوره؟؟ آسیب نمیبینه؟؟ نه بدتر یاد میگیره و این ذهنیت براش ...

انگار فهمی از تربیت غلط ندارن دوستان!دقیقا همینه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

عزیزم ب چه قیمتی؟ ب قیمت افسرده شدنش؟؟؟ غذا نخوردنش؟ حرف نزدن و تو لک رفتنش ول کن توروخدا همین ک دخت ...

وای وای این بدترین تربیته برا بچه 

با چند روز قهر کردن و غذا نخوردن و حرف نزدن بچه افسرده نمیشه ولی با همچین طرز تفکری قطعا افسرده میشه و ملی اختلال شخصیتی براش ایجاد میشه و متاسفانه احتمال شکستش تو جامعه خیلی بالا میره.... 

با همچین طرز تفکری بچه رو بزرگ کردین که الان درک نمیکنه دیگه.... واقعا نمیدونم گله تون برا چیه 

اگه میخواید بخرید خب بخرید چرا نظر می‌پرسید پس؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دوستان از همتون ممنونم ک راهنماییم‌کردین اما ما دیگه واقعان کم آوردیم و امروز مجبور شدیم براش خریدیم ...

بد یا خوب شما پدر مادرش هستی و شناخت داری تازه میگی با مشاور هم صحبت کردین. پس چیزی نمیگم ..

فقط خواستم بگم تاپیک قفل کن .. دعوا و ناراحتی نشه ن برای شما ن هیشکی

خداروصدمرتبه شکر دختر 7ساله ی من ازش بدش میاد. حتی برای کوله مدرسه، گفت عکس لبوبو نباشه، کرومی یا ...

سعی کن تاجاییکه میتونی کرومی نخری براش 

مغازه های فانتزی ایرانی هم هستن برو از اونجا برا بچت خرید کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

عزیزم من بخاطر این حرفا که شیطانی و ایناست از وقتی ترند شده بود برای دخترم نخریده بودم ولی دیدم چقدر دلش میخواد داشته باشدش دیشب که براش خریدم نمیدونی چه ذوقی کرد انگار میگی دنیارو بهش دادند همین حس خوب دخترم برام پس بود بیخیال حرفایی که میزنند

ببین من نه میگم زشته نه نحسه نه شیطانیه نه هیچی صرفا یه عروسک معمولی که با تبلیغات ترند شده من باشم ...

حرف شما رو تا حدی قبول دارم.

ولی یک بخشی از سواد مالی این هست که بچه بتونه و دلش بیاد پولش رو خرج علاقمندی هاش کنه.مثل نسل ما زندگی کردن و جمع کردن و حسرت داشتن هم چیز جالبی نخواهد بود 

بچه عزیزه تربیتش از خودش عزیزتر

صددرصد ولی تربیت با روش صحیح نه با ظلم و خشونت و مرزکشی، اون که شما میگی تربیت نیست، دو روز دیگه بزرگ میشه با کلی تروما و عقده های مخفی و باعث بدبختی خودش و اطرافیانش میشه حالا بعضی کم بعضی زیاد. فرزند سالم رو باید با محبت، توجیه درست، تدبیر و حوصله بزرگ کرد. حرف زور فقط باعث سرکوب موقت و عقده میشه، آتیش زیر خاکستر هم بعدها روشن میشه و میسوزونه 

الحمد لله کما هو اهله