2777
2789
عنوان

رفتم مهمونی حالم بد شد

616 بازدید | 26 پست

خونوادم خیلی سمی هستن هیچ جا نمیرم باهاشون حالا چون فامیلمون اصرار کرد رفتم این مهمونیو داشتم حاضر میشدم مامانم همیشه میچسبه به خواهرم عین کلفتشه من داشتم حاضر میشدم رفته بودن دم در بابامم پیام داد گفت دیره میدونم خواهرم گفته مامانمم رو انگشت اون میچرخه چون یه بار حموم بودم صداش اومد انگار گذاشتن دنبالشون زورم داشت بهش

بعد رفتن دم در بابام که پیام داد یه ربع بعدش رفتم دیدم جام گذاشتن خونه اونام خیلی نزدیکه در حد چند کوچه و دیرم نبود زیاد من که رفتم دوساعت بعد سفره انداختن

خیلی ناراحت شدم مامانم هی میچسبه به اون منو تحقیر میکنه الان من بودم میگفت گوه نخور چطور اونو تنها بذارم

من تنها رفتم خیلی ضایع شدمو خجالت کشیدم😭

بعد بابام میخواست ماستمالی کنه میگفت رفتن جوراب بخرن اگه جوراب بخرن چطور باهم رفتن و سر از اونجا دراوردن

من قطع ارتباط کردم خیلی وقته از وقتی شناختمشون کاش الانم نمیرفتم

اونجا هم داییم خیلی چرتو پرت میگفت اعصابمو خورد کرد 

انرژی منفی گرفتم

مجردی یا متاهل .ابجیت متاهله .اگر متاهل باشه مسلمه .هواش را دارند .سعی کنید خودت‌ن امور را دستتون بگ ...

چی میگی تو 

متاهل باشه هر غلطی میخوان باید بکنن؟ اصلا فهمیدی چه فاجعه ای بود؟ شما اصلا هیچ جا نظر نده لطفا ممنون

درضمن متاهلم نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی میگی تو متاهل باشه هر غلطی میخوان باید بکنن؟ اصلا فهمیدی چه فاجعه ای بود؟ شما اصلا هیچ جا نظر نده ...

با اونا هم اینطوری هستی .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

خدا قضاوت کنه بینمون که اینجوری میگی

غمی نیست ..بیا قاضی را بزاریم خدا .من جدی هستم .اون از دلهای ما خبر داره .

شاهده و گواه ماست .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

چی میگی تو متاهل باشه هر غلطی میخوان باید بکنن؟ اصلا فهمیدی چه فاجعه ای بود؟ شما اصلا هیچ جا نظر نده ...

دختر خوب این بنده خدا چیزی نگفت اینقد بهت برخورد آروم باش بنده خدا برا مشکل شما اومده تو تاپیکت 

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

مجردی یا متاهل .ابجیت متاهله .اگر متاهل باشه مسلمه .هواش را دارند .سعی کنید خودت‌ن امور را دستتون بگ ...

من متاهلم ابجیم مجرده والا همیشه هوای اونو داشتن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘