2777
2789
عنوان

دخترم چند روزه قهره لبوبو میخاد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 64894 بازدید | 879 پست
ارزون ترم بود توی دیجی کالا ۲۰۰ تومنی

ببین اصلان ب قیمتش ما کاری نداشتیم فقط نمیخاستم داشته باشه این عروسک رو همین ،ک حریفش نشدیم متاسفانه

متاهل و متعهد♥️💍ی قنادِموفق💪 عاشق پیشی🥺🐈‍⬛🐾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من نه میگم زشته نه نحسه نه شیطانیه نه هیچی صرفا یه عروسک معمولی که با تبلیغات ترند شده من باشم پول به این چیزا نمیدم بچه رو باید از الان سواد مالی یادش داد تا هوش مالیش تقویت بشه به درد بعدا تو بزرگسالیشم میخوره چون الآن اگه اینجوری بار بیاد در بزرگسالی تصمیمات مالی درستی نمیتونه بگیره و پولشو به چوخ میده

ببین من نه میگم زشته نه نحسه نه شیطانیه نه هیچی صرفا یه عروسک معمولی که با تبلیغات ترند شده من باشم ...

عزیزم ب چه قیمتی؟ ب قیمت افسرده شدنش؟؟؟ غذا نخوردنش؟ حرف نزدن و تو لک رفتنش 

ول کن توروخدا همین ک دخترم خوشحال شد برام کافیه 

عزیزم ب چه قیمتی؟ ب قیمت افسرده شدنش؟؟؟ غذا نخوردنش؟ حرف نزدن و تو لک رفتنش ول کن توروخدا همین ک دخت ...

آها گرفتی من اول تاپیکتو خوندم خوب مبارکش باشه ولی برای بقیه چیزا یادش بده چند سالشه دخترت؟

دوستان از همتون ممنونم ک راهنماییم‌کردین اما ما دیگه واقعان کم آوردیم و امروز مجبور شدیم براش خریدیم ...

استارتر اگه برای هرچیزی که میخواد اینکارو میکنه خیلی نگران کننده است، به فکر باش، توی این سن این روشها را برای راضی کردن شما برای عروسک بگیره پس فردا که بزرگ بشه از روشهای دیگه برای راضی کردنتون برای چیزهای دیگه استفاده میکنه

استارتر اگه برای هرچیزی که میخواد اینکارو میکنه خیلی نگران کننده است، به فکر باش، توی این سن این روش ...

اولین بار بود واسه چیزی انقدرررررر پافشاری کرد 

عزیزم ب چه قیمتی؟ ب قیمت افسرده شدنش؟؟؟ غذا نخوردنش؟ حرف نزدن و تو لک رفتنش ول کن توروخدا همین ک دخت ...

من خودم بچه بودم همه چیز برام میگرفت بابام بهترین لباس و ... ولی میگم کاش یکم سواد مالی هوش مالی نشونم میداد تا الان بتونم جلو وسوسه هامو بگیرم خیلی رو خودم کار کردم ولی الآن میگم اگه از اونموقع یادم داده بودن خوب بود

😂😂😂مجبور شدیم‌واقعان بخریم ۳،۴ روز دخترم غذا هم درست حسابی نخورد ،سر این عروسک الانم بغلش کرده و ...

اصلا کارت اشتباه نبوده و خیلییییی خوب کردی وگرنه برای بچه حسرت میشد 

منم فردا میخوام یدونه بخرم کلیم از دخترت بزرگترم آدم ذوق داره خب 😂😘❤️‍🔥