یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین من نه میگم زشته نه نحسه نه شیطانیه نه هیچی صرفا یه عروسک معمولی که با تبلیغات ترند شده من باشم پول به این چیزا نمیدم بچه رو باید از الان سواد مالی یادش داد تا هوش مالیش تقویت بشه به درد بعدا تو بزرگسالیشم میخوره چون الآن اگه اینجوری بار بیاد در بزرگسالی تصمیمات مالی درستی نمیتونه بگیره و پولشو به چوخ میده
دوستان از همتون ممنونم ک راهنماییمکردین اما ما دیگه واقعان کم آوردیم و امروز مجبور شدیم براش خریدیم ...
استارتر اگه برای هرچیزی که میخواد اینکارو میکنه خیلی نگران کننده است، به فکر باش، توی این سن این روشها را برای راضی کردن شما برای عروسک بگیره پس فردا که بزرگ بشه از روشهای دیگه برای راضی کردنتون برای چیزهای دیگه استفاده میکنه
عزیزم ب چه قیمتی؟ ب قیمت افسرده شدنش؟؟؟ غذا نخوردنش؟ حرف نزدن و تو لک رفتنش ول کن توروخدا همین ک دخت ...
من خودم بچه بودم همه چیز برام میگرفت بابام بهترین لباس و ... ولی میگم کاش یکم سواد مالی هوش مالی نشونم میداد تا الان بتونم جلو وسوسه هامو بگیرم خیلی رو خودم کار کردم ولی الآن میگم اگه از اونموقع یادم داده بودن خوب بود