2777
2789
عنوان

دخترم چند روزه قهره لبوبو میخاد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 77639 بازدید | 970 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شما میدونی، ولی حیف نمیدونی دختربچه چه رابطه قلبی با عروسکای قبلیش داره و نتیجه ش چی میشه. اشتبا ...

شما فرق تروما و انتخاب رو نمیدونی 

منبع دلبستگی رو نمیشناسی

مجبوری نظر بدی؟!

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

من خیلی با این همه سخت گیری موافق نیستم

نه گفتن و یاد دادن نه شنیدن کجاش سختگیریه؟! 

اینکه بخواد درحد سنش متوجه باشه کجاش سختگیریه؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
تو خوبی😂 متاسفم 😂زن تناردیه 🫣

از امضای خودت خجالت نمیکشی؟مذهب بهتون یاد داده اخلاق نداشته باشید؟!

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

کاملا درک میکنممن بچه ندارمولی تو چند مقطع با بچه ها سرو کار زیاد داشتمرنج سنی اکثرشون ۸ تا ۱۲ سالهم ...

چرت و پرت محض میگین‌ 

اتفاقا من پدر و مادرم تو بچگی همه چی برام خریدن‌ 

هیچ مشکلی هم پیش نیومد ، لوس هم نشدم 

الانم دارم واسه خواسته هام خودم تلاش می‌کنم 

❤️🦋

چرت و پرت محض میگین‌ اتفاقا من پدر و مادرم تو بچگی همه چی برام خریدن‌ هیچ مشکلی هم پیش نیومد ، لوس ه ...

اول از همه یاد بگیرین به نظر دیگران نگین چرت و پرت 

هرچند که با نظر خودتون متفاوت باشه 

آفرین به تربیت مامان و باباتون....

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
یه نفر فکر میکرد لوس و لوکس! بار اووردن بچه هنر. تمام امکاناتو فراهم میکرد. بچه نه نمیشنید. بچش نوجو ...

چقدر تلخ 💔

گاهی مادر پدرا فکر میکنن با این کارا لطف و محبت کردن به بچه ولی حقیقت اینه که باید حد تعادل رو نگه دارن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)