2777
2789
عنوان

دارم فکر میکنم بچم رو بدم باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 68 پست
توهم حق داریاما بخاطر اینکه انتقام بگیری یا شوهرت تاوان پس بده بچه رو ندهشوهرت قرار نیس با بودن بچه ...

نیخام تاوان بده با دخترم ،میخام بار مسئولیتم کم بشه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
نه دخترم دوست نداره بره چون باباش بی محبته

خب نزار بره گناه داره بابا به باباش بگو بیشتر بده بگو پول شهریه کلاسها رو خودت بزن به مدارس که فکر نکنی برای خودم میخام بگو خودت براش لباس بخر ووووو

خدایا پناهم باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر دخترتو بدی هم جوونیتو باختی هم زندگی و آیندتو

از مردها آبی گرم نمیشه کی بهتر از دخترت که مونس تنهاییات بشه؟

.                                                                  

بهش بگو وظیفه ش بیشتر بده همونقدر که بچه زن دومش تو رفاهه بچه تو هم باید تو رفاه باشه، لیست خرید و مایحتاج بچه رو هر ماه واسش بفرست، زن دوم همونه که باهاش بهت خیانت کرده؟

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

داری حسادت میکنی و با حسادتت گند میزنی به آینده بچتگور بابای خودش و زنش انقد پیگیرش نباش به فکر این ...

حسادت نیست ،قبل این زنش با دو تا خانوم دیگه هم دیده بودمش،ناراحت و نگران زندگی خودمم که شغل ثابت ندارم و جوونیم رفته و مشکلات زیادی بعد طلاق اومده سراغم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
اگر دخترتو بدی هم جوونیتو باختی هم زندگی و آیندتواز مردها آبی گرم نمیشه کی بهتر از دخترت که مونس تنه ...

اینو قبول دارم

شرایطت جدن سخته و قابل درک امیدوارم شرایط بهتر بشه هم برا تو هم برا دخترت

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

سه سال تلاش کردم حقم رو بگیرم ولی با دادگاه های ایران زنا همیشه محکوم و مظلوم ان

بسپار بچه رو به همون عوضی ..یا هم دوباره مهریه اش رو اجرا بزار .ماهی ۲و ۵۰۰کجاش به خرج و پس انداز برای بچه میرسه ..نمیتونه نگه داره بده پدر و مادرش ..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

نفقه میده ولی هزینه ها زیاده،مهد و مدرسه و کلاس،وضع پدرش خیلی خوبه،میتونه تو رفاه باشه،مهریه نتونستم ...

یعنی بدون مهریه جدا شدی؟ حق داری زور داره اون با خوشی و بدون مزاحمت زندگی جدید بسازه و تو هم عمرت پای بچه تلف بشه بلاخره کی چی تو هم باید ازدواج کنی و ایندتو بسازی به نظرم بده به بابای نکبتش حق نداره شونه خالی کنه ار بار مسئولیت بچش

دختر دایی من دقیقن مثل تو بود سرنوشتش پسرشو تا ۹سالکی بدون نفقه و مهریه بزرگ کرد بعدم پدره ک زنم گرفته بود شروع کرد ب محبت کردن ب بچه الان پسره ۲۰سالشع پیش پدرشع و واقعنم توی رفاهه ..ولی خب پدرش فامیل نزدیک بود راحت از احوال هم خیر دارن

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40