2777
2789
عنوان

دارم فکر میکنم بچم رو بدم باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 68 پست
پیش من باشه با ماهی ۲و نیم به کجا میرسه؟ولی پیش اون تو رفاهه

کمرششش نشکنه ماهی ۲و نیم .بعد همه چیم باید از سرکار آقا اجازه بگیری..خرجش پای تو باید بری سرکار ....باید مهرستو میگرفتی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

نگا کن این واقعا ثابت شده ک پدر مادر با وجود بچه از هم هرگز دور نشدن درسته ک شوهر تو نیست ولی پدر بچ ...

شوهرسابقم با من لج داره،میگه بچه رو بده خودم بزرگ کنم ،تو ماهی ۲و نیم رو خرج خودت میکنی نه بچه 

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه طرز صحبته؟میگم خرجش رو گرفتم ولی فقط ماهی ۲و نیم که قانون تعیین کرده و به جایی نمیرسه،ولی پیش ...

مستقیم با پدرش حرف بزن اینا رو بگو

بگو وظیفته تامینش کنی تو این دوره زمونه نمیشه اینجوری مدیریت کرد

اگه حالیش شد که شد

اگه نشد فک نکنم بچت وضع خوبی داشته باشه تو اون خونه

سوای اونم اصن نمیدونی قبول میکنن یا نه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کمرششش نشکنه ماهی ۲و نیم .بعد همه چیم باید از سرکار آقا اجازه بگیری..خرجش پای تو باید بری سرکار .... ...

سه سال تلاش کردم حقم رو بگیرم ولی با دادگاه های ایران زنا همیشه محکوم و مظلوم ان

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
مستقیم با پدرش حرف بزن اینا رو بگوبگو وظیفته تامینش کنی تو این دوره زمونه نمیشه اینجوری مدیریت کرداگ ...

خودش گفته بچه رو بده ،من ب تو خرجی نمیدم ،نمیخاد حتی همون ۲و نیم هم به دست من بده،میگه بچه رو بده خودم با زنم بزرگ میکنم

بزن تو‌گوگل ببین چند هزار بچه قربانی نامادری شدن .بروسرکار اون نفقه بچت وبگیر خودتم برو سرکار .هزار راه هست برا بزر گ کردن بچت خدا شاهده خواهر من ۳تابچه را خودش تنهایی بزرگ کرد بدون پدر.پرستار بچه ی یه دکتر شد توتالارا پذیرایی میکرد خونه ها مردم کار میکرد خودش وبه اب وآتش زد بچه هاش نیفتن زیر دست ناکس ...بدون مهریه وریالی نفقه همه رابخشید ازشوهر معتادش جدا شد الان بچه ها بزرگ شدن .شما که یه دختر داری

باهمونی که بهت خیانت کرد ازدواج کرد ؟اگر اره مطمئن باش از اونم جدا میشه ببین چه روزی گفتم یاد من میف ...

نه با اون نیست اونو ول کرد در صورتی که به من گفت عاشق شدم و از این حرفا،بعد اون با یکی دیگه بود اونم ول کرد ،اینی که گرفته دختره و ۱۴ سال ازش کوچکتره

نکن عزیزم .بلایی سرش بیاد خدای نکرده تو زندگیت نمونه ،نامادری مثل تو محبت نمیکنه ،توروخدا اینکارو نکن گناه داره فرشته هست خدا بهت کمک می‌کنه ایشالا

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

باهمونی که بهت خیانت کرد ازدواج کرد ؟اگر اره مطمئن باش از اونم جدا میشه ببین چه روزی گفتم یاد من میف ...

نه دخترم دوست نداره بره چون باباش بی محبته

نفقه میده ولی هزینه ها زیاده،مهد و مدرسه و کلاس،وضع پدرش خیلی خوبه،میتونه تو رفاه باشه،مهریه نتونستم ...

شایدم خانمش اذیت کنه دخترتو.  به نظر من بهش بگو هزینه ها نمیخونه بیشتر بگیر