2777
2789
عنوان

دارم فکر میکنم بچم رو بدم باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 68 پست

بهش نگو پول بده بگو بیا فلان جا شهریه کلاس رو بکش و برو

یا مثلا فلان فروشگاه بیا لوازم تحریر رو بخر و برو

که فکر نکنه اون پولها خرج شما میشن

۲.۵ واقعا کمه 

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

عزیزم لیست خرید دخترت رو به خود دخترت بده و بگو با پدرش بره برای خرید.‌

مثلا اول پاییز بهش بگو بیاد با دخترت برید هم برای مهد هم لباس پاییزی خرید کنند. 

یا برای عید یا شهریه کلاس و هر چیزی خود پدرش بیاد با دخترت برن، اینطوری شاید راحتتر پول بده 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثه شما بودم عزیزم.. تو نوزادی دخترم شوهر سابقم بهم خیانت کرد 

به زور طلاقم داد دخترم چند ماهش بود فقط.. نه مهریه نه نفقه نتونستم بگیرم.. با همون زنه ازدواج کرد و از شهر ما رفت.. تا الان که دخترم ۱۲ سالشه رنگشو ندیدم .. ولی چون دخترم کنارم بود آرامش خاطر داشتم.. دو جا کار میکردم تا دخترم در رفاه باشه

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
منم مثه شما بودم عزیزم.. تو نوزادی دخترم شوهر سابقم بهم خیانت کرد به زور طلاقم داد دخترم چند ماهش بو ...

خودت الان ازدواج کردی یا نه؟شوهر سابقت تاوان نداد؟شوهر سابق من اینجاست جایی نمیره،یه ساختمون ده طبقه و دو تا مغازه وسط شهر داره،بقیه اش رو نمیدونم،ولی حاضر نشد برای جبران خسارتی که به من و بچه زده یه دونه خونه بده،شوهرسابق من با اونی که بود ازدواج نکرد دختره رو دقیقا یادمه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
بسپار بچه رو به همون عوضی ..یا هم دوباره مهریه اش رو اجرا بزار .ماهی ۲و ۵۰۰کجاش به خرج و پس انداز بر ...

بخشیدم و جدا شدم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
بهش بگو وظیفه ش بیشتر بده همونقدر که بچه زن دومش تو رفاهه بچه تو هم باید تو رفاه باشه، لیست خرید و م ...

نه اون نیست ،اینم از لحاظ قد و قیافه ازم پایین تره،فقط دختر بوده و ۱۴ سال کوچکتر از شوهر سابقم

نه اون نیست ،اینم از لحاظ قد و قیافه ازم پایین تره،فقط دختر بوده و ۱۴ سال کوچکتر از شوهر سابقم

خب به هر حال وظیفه اش به اندازه بچه دوم به اولی رسیدگی کنه اینو بهش بفهمون،

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…