2777
2789
عنوان

دارم فکر میکنم بچم رو بدم باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 68 پست

اول اینکه عزیزم خیلی شرایطه بدیه..خداکمکت کنه.دوم اینکه تا الان سختی بچتو تنهایی کشیدی.تنها بزرگش کردی.به دندون کشیدیش.این کارونکن.بچتو زیردست نامادری ننداز...هرجور شده پیش خودت نگهش دار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه و نفقه نگرفتی؟ برای نفقه ی بچه شکایت کن نده به باباش،

نفقه میده ولی هزینه ها زیاده،مهد و مدرسه و کلاس،وضع پدرش خیلی خوبه،میتونه تو رفاه باشه،مهریه نتونستم بگیرم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
بعد میخوای تاوانی که اون نداد رو از بچت بگیری؟یکم انصاف داشته باشمیدونم فک میکنی زندگیت حروم شده ولی ...

زنش الان حامله اس،نمیدونم همه بدبختی هاش برای من و دخترم بود

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
زنش الان حامله اس،نمیدونم همه بدبختی هاش برای من و دخترم بود

داری حسادت میکنی و با حسادتت گند میزنی به آینده بچت

گور بابای خودش و زنش انقد پیگیرش نباش به فکر این باش خودت و بچتو چجوری نجات بدی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بعد میخوای تاوانی که اون نداد رو از بچت بگیری؟یکم انصاف داشته باشمیدونم فک میکنی زندگیت حروم شده ولی ...

وضع مالی شوهر سابقم خیلی خوبه،پیش من از لحاظ مالی تامین نیست،خیلی دنبالش نیومده ولی خرجش رو گرفتم ازش

نفقه میده ولی هزینه ها زیاده،مهد و مدرسه و کلاس،وضع پدرش خیلی خوبه،میتونه تو رفاه باشه،مهریه نتونستم ...

نگا کن این واقعا ثابت شده ک پدر مادر با وجود بچه از هم هرگز دور نشدن 

درسته ک شوهر تو نیست ولی پدر بچت هست پس مسلما وظیفه ی اون هست ک خرج بچت کنه 

پس باهاش ارتباط بگیر بش بگو و ازش بخواه 

با این کار تو نه خوار خواهی شد نه تحقیر 

و یادت باشه تو بیش از هر مادر دیگه ای برای بچت مادری کردی و البته پدری 

وضع مالی شوهر سابقم خیلی خوبه،پیش من از لحاظ مالی تامین نیست،خیلی دنبالش نیومده ولی خرجش رو گرفتم از ...

خب الان دردت چیه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ندیا چطور شبا خوابت میبره از عذاب وجدان ؟ وقتی تونتونی وظیفه ی مادریت وانجام بدی توکه به دنیاش اوردی ...

پیش من باشه با ماهی ۲و نیم به کجا میرسه؟ولی پیش اون تو رفاهه

خب الان دردت چیه؟

این چه طرز صحبته؟میگم خرجش رو گرفتم ولی فقط ماهی ۲و نیم که قانون تعیین کرده و به جایی نمیرسه،ولی پیش پدرش توی رفاهه،میتونه مدرسه غیرانتفاعی بره و کلاس های مختلف

پیش من باشه با ماهی ۲و نیم به کجا میرسه؟ولی پیش اون تو رفاهه

مگه همه چی پول ورفاهه اون بچه اغوش گرم مادرشو میخواد کی ازمادر دلسوزتر؟اگه دعواش کنن چی بزننش چی فکر کردی ازآدم هرزه مادر به عمل میاد مطمئن باش نه .بزرگم بشه ازت متنفر میشه