2777
2789

بنظر خودم اول خیار یخ زده رو پوست بزاره بعد با براش مخصوص صورتشو بشوره بعدش با بخور سرد صورتشو بخور بده بعد مرطوب کننده و ضد آفتاب مخصوص بزنه.

شما چه روتین پوستی رو براش ترجیح میدم

چیپس نمکی های عزیز لطفا از استیکر😑و😐و🗿استفاده نکنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرنگیس اون شب مامانت قضیه رو به بابات گفت براش تاپیک زده بودی؟

شاید باورت نشه مامانم الان جوری باهاش صمیمیه و آشتی کرده که انگار چیزی نشده و کاری نکرده

همش بهش میگم میگه چیکار کنم خب طلاق بگیرم یکی دیگه میاد خونم میشینه 

تازه چند شبم هست خیلی به خودش میرسه😑

رومخمه واقعا من با بابام سرد برخورد می‌کنم ولی مامانم جوری رفتار میکنه انگار چیزی نشده با اینکه میدونست چند سال پیشم خیانت می‌کرد بهش

اگه صورت جوش نداره نیازی به شوینده و آبرسان نداره،فقط ضد افتاب،از الان بخوای از محصولات روتین پوستی استفاده کنی سد دفاعی واسه پوستت نمیمونه از ۱۵ سالگی به بعد اگه دوست داشتی میتونی شروع کنی

اگه جوش داری فقط شوینده و آبرسان بعدش بزن