2777
2789
عنوان

درچه حالیدالان

| مشاهده متن کامل بحث + 1637 بازدید | 149 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت دراز کشیدم،قبلا توی یه شهرکی که بودیم کلی آشنا داشتیم امروز همه رفته بودن مشهد تو راه برگشت تصادف میکنن و ۲ تا کشته و ۱۶ تا زخمی میده ولی دو تا کشته پسر بچه هستن🥲،آشنا بودن خیلی براشون ناراحتم 

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

کجاس ک نیس

همش سر کاره همش این شهر اون شهره همش از هم دوریم خیلی خستم امشب کلی گریه کردم نمیدونم چرا دنیا هرکی بیشتر دوسش داری بیشتر ازت میگیره 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

اخ که منم به درد توگرفتارم دیگه دارم استفراغ میگیرم ازهرشب رابطه ،گاهی به سرم میزنه شوهرم بکشم اصلا ...

ای بابا چطو هرشب رابطه دارید

چ توانی دارن شوهراتون😂

خسته نمیشن😁😂

نمیدونم عزیزم جات نیسم صلاح زندگیتوبهترمیدونی حتمن همه راهارورفتیانشاءالله بهترین تصمیموبتونی بگیری ...

ممنون انشاالله، با یه زن شوهردار توی دانشگاه، از صندلی ماشین و موی رنگ شده، با ردیاب و ضبط صدا مچش گرفتم شوهر زنه پیدا کردم تمام صداها بهش دادم دست و پاهاش شکوند طلاقش داد، همون صداها پخش کردم توی دانشگاهشون از دانشگاه هم اخراج شدن، انتقام گرفتم چیزی توی دلم نمونده

ای بابا چطو هرشب رابطه داریدچ توانی دارن شوهراتون😂خسته نمیشن😁😂

چی بگم مجبورم اگه انجام ندم همش دعوا راه میاندازه کلا بدقلقی میکنه من توان ندارم دیگه ولی نمیدونم اون ازکجا اینقدر توان داره ، شاید باورنکنی ولی خستم دیگه 

امشب بگم بهشاگ نزنه توپرم😂😂

نه از خداشه😂😅

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•