2777
2789
عنوان

درچه حالیدالان

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 149 پست
چی بگم مجبورم اگه انجام ندم همش دعوا راه میاندازه کلا بدقلقی میکنه من توان ندارم دیگه ولی نمیدونم او ...

هاشوهرمنم اینجوروقتابدقلق میش

نمیگ رابطه میخام فق بداخلاقی میکنه درارومیزنه دیگ منم میدونم چشه😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا ازدلش دربیارعزیزمب هرحال زندگی بالاوپایین داره

اون منو ناراحتم کرد 💔

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

هلند، بله، ممنونم، پسر بزرگم اوتیسم هست و اونجا بهترین خدمات بهش ارائه میدن، به خاطر اون میرم

پایدارباشیدعزیزم

زنای قوی مثل شماروبایدستایش کرد

انشاءالله بهتریناسراهت قراربگیره خوشحالم ک براخودت ارزش قائل شدی

حضانت بچه ها باشماست؟

نبود ولی وقتی خیانت کرد حضانت گرفتم، خیلی می‌ترسید خانواده اش خبردار بشن منم تهدیدش کردم در برابر اینکه به خانواده اش چیزی نگم حق خروج از کشور و حضانت بچه ها و یک وکالت تام الاختیار گرفتم، خبر داره که میرم

عزیزممممم😢

دعام کن زودتر برم سر خونه زندگیم خسته شدم دیگه تروخدا دعا کن شاید دعای تو بگیره

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

نبود ولی وقتی خیانت کرد حضانت گرفتم، خیلی می‌ترسید خانواده اش خبردار بشن منم تهدیدش کردم در برابر ای ...

خوب درسی بهش دادی آفرین واقعا

خیانت درحدرابطه جنسی؟؟