2777
2789
عنوان

روانشناسی بالینی

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرشما چه رشته هایی جایگزین کنم اگه نتونستم روانشناسی قبول بشم

ببین روانشناسی رشته ایه که با لیسانس نمیشه کاری کرد یا باید ارشد بری یا دکترا تا بتونی کاری کنی 

اونایی هم که نشستن چرا؟ چونکه درآمدش از اول زیاد نیس اولاش کمه بعد زیاد میشه اونا از اول همون درآمد زیاد رو میخوان چرا چون در شان خودشون نمیبینن که مثلا ارشد دارن درآمدشون ۱۵ الی ۲۰ میلیون باشه میگن همون اول باید میلیاردی باشیم به خاطر همین راضی نشدن و نشستن و اینکه گفتم روان رشته ی مهارت محوره باید فعالیت داشته باشی مهارت داشته باشی

به حسابداریم علاقه دارم ولی چون تعداد زیادی از خانواده این رشته رو خوندن خانوادم دوست ندارن منم راه ...

یا روان برو یا حقوق یا مدیریت یا رشته های هنری 

وابسته به خودته 

الان هیج رشته ای بازار نداره فعلا ولی اونی موفق میشه که علاقه داره اونی که علاقه داره تا تهش میره

میگن منطقه۳بودن تاثیر خوبی دارهاطلاع نداری چطور تاثیر داره؟

ببین زیاد به این سهمیه ها دلخوش نکن تلاشتو بکن چون از دست سازمان سنجش هرکاری برمیاد

قبولی تو رشته روانشناسی دولتی سخت نیس ولی تلاش میخواد تلاش 

تو ایرانتوفیق زیادی بین بالینی و عمومی و سلامت نیسمگر بخوای از طریق ازمون وزارت بهداشت وارد دانشگاه ...

اتفاقن ارشد وزارت بهداشتو خوب بخونی قبول میشی

ولی توو بازار کار فرقی نداره

من زنجان خودمو کشتم قبول شدم و خیلیم پشیمون شدم و میگفتم کاش واسه وزارت علوم میخوندم و تهران میرفتم