2777
2789

پدرم مریصه اومدم پیشش یه سرماخوردگی گرفته

دیدم پدرشوهرم زنگ‌زد فورا احوال بابامو پرسید

منم الان منتظرم شوهرم برگرده بیاد خونه فعلا رفته اونجا و گزارش داده زنم اونجاست پدرش مریصه

من شوهرمو قشنگ‌میشناسم‌خیلی ادم خوبیه اما میره خونه مامانش تنها هب حرف میزنه از همه چی‌میگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی این که گفتی دهن لقی نیستا خب گفته پدرت مریضه پدرشم لطف کرده زنگ زده احوالپرسی این کجاش بده 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

بنظرم سراین مورد بحث نکن زندگی حیفه بااین حرفاخرابش کنی..اگه نمیگفت شاید خودت میگفتی حتی ب تونوادش نگفته مدرم مریضه الانکه گفته واونالطف کردن زنگ زدن توهم ممنون شعورخونوادش باش...دهن لقی مردا درس نمیشه..چطور خودمون حرفای خونواده شوهروپیش خونوادمون میگیم خب مرداهم ادمن دیگه میگن یر به یر میشه پس خخ