2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستانی که بچه‌هاتون لاغر و ضعیف و کم اشتها هستند متخصص اطفال ببرید و بخواهید که احتمال بیماری سلیاک رو براشون بررسی و چک کنند.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
درد منم همینه... بچم شش ماهشه واقعا موندم دیگه چیکار کنم... شیرخشکیه.. تو بیداری لب به شیر نمیزنه ا ...

وای اگ بدونی چقد دکتربردم چیا ک ندادم چ کارایی ک نکردم خودم دیگ موندم توکارش🥲

الان چند سالته و چندی چراوزن نگرفتی علت یادته؟؟

علت نداشت برای بعضیا از ژن به ارث میبرن الان ۱۷ و وزنم الان اومد ۴۸ بهتر شد خداروشکر

این کاربری دست دو نفره♥️🥰
همه کاری کردم خیلی بدغذاس گوشت حبوبات شیر ابگوشت سویا کره مربا خیلی چیزا نمیخوره موندم بخدا 🥹🥹

بعضی بچه ها روی بو ها حساسن برا همین اکثر غذاها رو دوست ندارند

مخصوصا بوی ادویه و زردچوبه

اصلن لب نمیزنه

چیا دوس داره

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

مغزیجاتو با کیک و بستنی و عسل قاطی کن بهش بده

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

چی هست

دیگه دکتر میدونه دیگه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

هر ده دیقه یچی بهش بده بی اشتهایی بیشتر از گرماس مخصوصن اینگ گفتی لاغره بستنی براش خوبه