2777
2789
نکنه انگل؟؟

نه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر ده دیقه یچی بهش بده بی اشتهایی بیشتر از گرماس مخصوصن اینگ گفتی لاغره بستنی براش خوبه

وای عزیزم از کوچیکیش بدغذا بود روزی یکی دوبارم بستنی میخوره ولی جای غذا رو ک نمیگیره موندم بخدا 

فقط برنج بدون خورشت نیمرو املت ماکارانی اونم همه اینارو فقط نوک میزنه نمیخوره ک وزن بگیره بعدم هنوز ...

صفرای بدنش بالاس،تنقلات نمیخوره؟

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

وای عزیزم از کوچیکیش بدغذا بود روزی یکی دوبارم بستنی میخوره ولی جای غذا رو ک نمیگیره موندم بخدا

ازین شیر نونیا چی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

لای بستنی بهش چیزای دیگه بده ک حجم بگیره

فقط برنج بدون خورشت نیمرو املت ماکارانی اونم همه اینارو فقط نوک میزنه نمیخوره ک وزن بگیره بعدم هنوز ...

اسهال داره؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

دختر من عاشق نان تازه بود.میرفتم نانوایی همونجا نصف نان رو میخورد.

بچه باید گرسنه بشه.چتد ساعت چیزیش نده بعد یکم راه ببرش خوب که خسته و گرسنه شد بهش غذا بده.ماکارونی فرمی سفید بچه ها دوست دارند.برنج کته با ماست.اینجور بچه ها غذاهای ساده دوست دارند و معمولا جز گوشت سفید گوشت دیگه دوست ندارند

دختر من عاشق نان تازه بود.میرفتم نانوایی همونجا نصف نان رو میخورد.بچه باید گرسنه بشه.چتد ساعت چیزیش ...

خوشکلم میدمش ولی درحد ی کفگیر اونم ب ساعت نکشیده دفع میکنه اینایی ک گفتی کار هروز منه چون چیز دیگه ای دوس نداره