2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا تاحالا مسافرت نبرده باشه بچشو

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 68 پست
اینکه بچه هرروز نیاز داره مادرش رو ببینه وابستگی نیستنیازه نیاز به مادر نه مادربزرگوابستگی اون میش ...

ممنونم ، میدونم چی میگید اما از نظر من یه مادر پر انرژی و با حوصله بهتر از یه مادر مداوم خسته با مسولیت هستش

ادم هایی مثل من نیاز دارن که استراحت کنن

قطعا که این کاری که میخوام بکنم زیر نظر مشاور انجام میدم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه لذتی داره سفر بدون بچه واسه مادر

بالاتر توضیح دادم ادم ها متفاوت ان ، چیزی که من دیدم مادری یه شغل ۲۴ ساعته است و بنظرم بدون استراحت نمیتونی دوباره قوات رو جمع کنی ، البته میدونم برای فضای سنتی ایران یکم گارد هست

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بالاتر توضیح دادم ادم ها متفاوت ان ، چیزی که من دیدم مادری یه شغل ۲۴ ساعته است و بنظرم بدون استراحت ...

اره موافقم باهات حالا من به شخصه نمیتونم از بچه هام تایم زیاد دورباشم

اما قطعا باید مادر برای خودش وقت داشته باشه ازادباشه از لحاظ روحی تا بتونه مادری کنه

من الان یه مامان خستم 

بچه شیر خشک باید بخوره ، از همون نوزادی هفته ای یا دو هفته ای ۱ روز خونه مامانت بذار بخوابه که شمام ...

بعد مادر یا خواهر چه گناهی کردن که جور بچه شما رو بکشن که شما به تفریحات و استراحتت برسی!؟

اره موافقم باهات حالا من به شخصه نمیتونم از بچه هام تایم زیاد دورباشماما قطعا باید مادر برای خودش وق ...

خدا قوت عزیزم ، کمی بزرگتر شدن یه فضای خصوصی مثل باشگاه و یا کلاس رو تنها برو

بعد مادر یا خواهر چه گناهی کردن که جور بچه شما رو بکشن که شما به تفریحات و استراحتت برسی!؟

اولا این چه طرز صحبته ، من نسخه رو برای شما نپیچیدم 

برای خودمه ، دوما شما این کارو انجام نده بنظرم هرکسی ازادی عمل داره با استاندارد های خودش و خانوادش روش زندگیش رو پیش بگیره